من 32 سالمه و مجردم. سرکار میرم و درآمد خوبی دارم ماشین دارم و هرچی دوست داشتم واسه خودم فراهم کردم ولی میخوام بگم همه چی پول نیست. من اصلاااا از زندگیم لذت نمیبرم و کاملا افسردم چون تنهام. همش حس تنهایی و کمبود عاطفی دارم. دلم میخواست ازدواج کرده باشم و برا زندگیم هدف داشته باشم. الان پول دارم دلم میخواد برم مسافرت برم کشورای خارجی رو بگردم ولی هیچکس رو ندارم باهام بیاد. دوستام همه متاهلن و بچه دارن. خب من الان از این پولی که دارم چطور لذت ببرم؟ همه میگن خوش به حالت ولی خب من الان تنهایی چجوری لذت ببرم؟ چیکار کنم یکم از این حال افسردگیم بیام بیرون. راهنماییم کنین شایدم آدم شدم یکم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۳۳ مجردم اگه دوست پایه داشتی خوب بود من که ندارم و محکوم به تنهاییم ☹️
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
نمیدونم درسته یانه ولی از نظر من خانومی که رو پای خودش وایساده تلاش کرده پول دراورده و تونسته چیزای که دوست داشته بخره بدون اینکه به کسی نیاز داشته باشه موفقه شمام مشخصه تو زندگی اجتمایی موفق هستید امیدوارم هرچی زودتر توی زندگی شخصی تونم به ارامش برسید
درد من از حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom