2777
2789
عنوان

مجردا چطوری از زندگیشون لذت ببرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4731 بازدید | 310 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۳ مجردم اگه دوست پایه داشتی خوب بود من که ندارم و محکوم به تنهاییم ☹️

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
به خدا از رو ناچاری اومدم توی این سایت درد دل کنم ، خیلی بهم توهین و تهمت میزنن که چرا اومدی توی این ...

کسایی که بی احترامی میکنن، عقده این بنظرم اگه مزاحمتی ایجاد نکتید چه مشکلی داره 

سایت هم گزینه آقا داره هم خانم 

اینجا هم قسمتی از جامعه س 

شما هم نیازی نیست اجازه بگیرید ، فقط توی تاپیک های خانومانه کامنت نزارید 

چرا فکر میکنی موفقم    

نمیدونم درسته یانه  ولی از نظر من خانومی که رو پای خودش وایساده تلاش کرده پول دراورده و تونسته چیزای که دوست داشته بخره بدون اینکه به کسی نیاز داشته باشه موفقه شمام مشخصه تو زندگی اجتمایی   موفق هستید امیدوارم هرچی زودتر توی زندگی شخصی تونم به ارامش برسید

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom