2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ۱۶ سال خیلی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید الان خوب باشه ولی بعدا پشیمون میشی 

اخه خیلی وقته دوسش دارم

گریه مکن که سرنوشت ...گر مرا ازتو جدا کرد .... عاقبت دل های ما با غم هم آشنا کرد....ای شکسته خاطر من روزگارت شادمان باد.....ای درخت پر گل من، نو بهارت ارغوان باد ❤
اره ولی خب خیلی دوسش دارم

دوست داشتن کافی نیست

مراقب باش که چه انتخابی میخوای کنی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بستگی به سن‌تو داره..اگه سنت بالاس و حسابی پخته هستی نه اشکالی نداره

اما سنت پایین باشه تا پخته بشی کلی اخلاق ورفتار عوض میکنی..و ممکن برای طرف مقابلت ازار دهنده باشه و به اختلاف بخورید

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

مثل خالم الان نزدیک بیست ساله تنها زندگی می‌کنه وقتی چهل سالش بود شوهرش مرد دقیقا ۱۶سال فاصله سنی دا ...

آخی چقد بد

ولی ۵۶ ساله جوونه

گریه مکن که سرنوشت ...گر مرا ازتو جدا کرد .... عاقبت دل های ما با غم هم آشنا کرد....ای شکسته خاطر من روزگارت شادمان باد.....ای درخت پر گل من، نو بهارت ارغوان باد ❤
بستگی به سن‌تو داره..اگه سنت بالاس و حسابی پخته هستی نه اشکالی نداره اما سنت پایین باشه تا پخته بشی ...

نه اونقد سنی ندارم

آیفونم میخره شکری جونت؟

اره فکر کنم😂

😑😑از این جوون تر خیلی دیدم که مردن ،فاصله سنی زیاد این بدی هارو هم داره دیگه

حیف شد 

56 سال در شرف 60 سالگی میشه دیگه کجا جوونه الان هم که متوسط سن 70 ساله بیشتر خیلی کم زنده می‌مونن&nb ...

درسته

اره فکر کنم😂

😁😁😁دوتا بگیر یکی برا من 

اگه ورزشکار نیست بسورت حرفه ای بدردت نمیخوره فوری آثار پیریو نشون میده

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️