2777
2789
عنوان

بارداری

102 بازدید | 14 پست

سلام خانوم ها شما تو بارداری قرص ضدتهوع دمیترون یا چیز دیگه مصرف میکردید من اگر نخورم تا شب حالم بده غذا هم نمیتونم حتی یه لقمه بخورم چیکار کنم از مجبوری مصرف میکنم ...بنظرتون ضرر داره؟؟

گلم منم مصرف میکردم ولی دکترم میگفت سعی کن تحمل کنی ونخوری ولی اگه دیگه نمیتونی بخور مشکلی نداره.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنجبیل بخور که کمتر تهوع بگیری قرص هم اگه دکتر زنانت داد بخور البته من داد و نخوردم تا روز زایمان ت ...

الهی بگردم منم خیلی بدویارم الان یک ماهی میشه میخورم پس میزارمش کنار توکل به خدا انشالله که بتونم تحمل کنم

من اوایل بارداری امپول دمیترون میزدم روزی سه تا هم قرص مخوردم 

الان ک ۱۵روز ب زایمانمه هر دوروز یدونه دمیترون مخورم تموم نمیشه این تهوع🥺🥺🥺🥺🥺

اگ ضرر داشت ک دکتر تجویز نمکرد اخه من خون بالا میاوردم ۱۵روز بستری بودم بخاطر ویارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اوایل بارداری امپول دمیترون میزدم روزی سه تا هم قرص مخوردم  الان ک ۱۵روز ب زایمانمه هر دورو ...

وایییی خدا الکی که نیست میگن بهشت زیر پای مادره چقدر ادم زجر میکشه مشکلی برای جنین پیش نیومد دمیترون میخوردی البته که دکتر منم گفت هنوز چیزی که بگن دمیترون مشکل داره یا روی جنین تاثیر داره اصلا ثابت نشده

وایییی خدا الکی که نیست میگن بهشت زیر پای مادره چقدر ادم زجر میکشه مشکلی برای جنین پیش نیومد دمیترون ...

والا من مکفتم بهشت نمخام با دوستام میرم جهنم فقط ویارم خوب شه  من پیش هر دکتری رفتم و پرسیدم گف دمیترون بخور زنان عمومی داخلی همه 

دو ۱۵روز دیگ ب دنیا میاد تا الان ک تو سونو ها سالم بوده و تپل 😍😍😍🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 ی ماه دیگ ویارت تموم میشه تحمل کن  نگفتن جنسیت چیه  سال تولد و تاریخ اخرین پریود ...

چه جالب عزیز من الان پیامتو دیدم سال تولدم یازده تیر 81

اخرین پریودیم 30 اردیبهشت