2777
2789
خسته شدم خیلی سرده  ماهی یه بار رابطه گرم داشته باشیم هم راضیم ولی دریغ

همش گرمی بده بخوره. ببندش به چایی زنجبیل و خرما. گوشت گاو. ماست و دوغ نیار سر سفره. سالاد گوجه خیار ماکارونی نپز. آبگوشت. فلافل. تخم مرغ.  جیگر. کباب. درست کن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید واقعا عذر میخوام 

شما باید بیشتر روی همسرت کار کنی.

سردی عامل خیلی بیماری هاست.

توی حمام ۴۰دقیه کل بدن حنا.

کف پا موقع خواب حداقل ۵ساعت.

کندر حتما.

حتی برنج سرد هست حداقل زیره بریزید روش.

میوه سیب انبه موز و...

غذاهای با طبع گرم

زنجبیل و هل و دارچین که پایه ثابت چای باشه

آقا هستم
برای دفع سودا توسینه هم بگو

حنا حتما حتما کف پا.

و استفاده از نوره .

اوایل استفاده از نوره جوش میزنه بدن بخاطر دفع سموم هست نگران نباشید

حتما از حنا برای رفع سودا استفاده کنید.

سردی رو تا جایی ک میتونی حذف کن

آقا هستم
شانس

منم برعکس اینا شانس ندارم 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
برای دفع سودا توسینه هم بگو

من تخصص ندارم عزیزم ولی طبق کتاب طب سنتی و اسلامی که داریم،سودا خیلی به روحیه ارتباط داره. غم و ناراحتی، استرس، فکر منفی، حسادت، کینه، نفرت، ترس، تنبلی، بی‌تحرکی... سودا میاره و یخمک بادمجان، گوجه به شدت سودا آور هست.رفتن به طبیعت مخصوصا صدای آب و دیدن رودخانه برا سودا بسیار مفیده. تحرک مثبت اندیشی خیلی تاثیر مثبت داره. گوشت گاو اصلا نخور. سس. رب. فریزری جات تاثیر منفی زیادی داره. تا میتونی تازه خوار باش. آب هویج هم خیلی خوبه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
خودت هفته ای دوبار خودا... داری ؟

شاید یکی دیگه از تابوهای بشدت مسخره در فرهنگمون باشه
که صحبت کردن ازش ننگه!!!
زشته!!!
قباحت داره!!!!
ولی در ۹۰ درصد پستانداران بالغ و طبیعی این اتفاق میوفته...
البته که در منابع ناموثق دینی و چندین روایت ذکر شده که پاسخگویی نیاز جنسی از طریق خودارضایی باعث کور شدن!!!کج شدن کمر!!!کم شدن حافظه!!!! و چندین بلای خانمان سوز دیگه میشه!!!
ولی خارج از چارچوب موازین دینی مذهبی(که سوادی دراینها ندارم)صحبت‌های بزرگان روانشناسی از جمله دکتر هلاکوئی قابل تامل هست...
ایشون در صحبتاشون به این موضوع کاملاً پرداختن که هر کاری که به صورت اعتیاد دربیاد برای جسم و روانمون مضر هست
تماشا کردن فیلمهای پ...ورن برای خیلی‌ها اعتیاد شده
جوری که تا مشکلی در زندگی روزمره‌شون پیش میاد پناه میارن به پ...ورن و خودار.ضای.ی...
چرا؟
چون ذهنشونو برای مدتی هرچند کوتاه آروم میکنه...
و انرژی بدنشونو که در اثر ورزش نکردن،تغذیه غلط و مدت طولانی در تنش عصبی بودن،فوران کرده رو تعدیل میکنه
دکتر هلاکویی به هیچ وجه تایید نکردن که هر روز خودارضایی انجام بشه
ولی از زوایه علمی که بررسیش کردن،گفتن در حد دوبار در هفته میتونه طبیعی باشه
غریزه ی جنسی در وجود همه ی انسانهای بالغ و سالم هست...و مسئله‌ای طبیعیِ نباید بابتش خجالت کشید...
در مورد اینکه وای گناهه و شنیدیم که اتفاقات بد میوفته من نمیتونم نظر بدم
چون چارچوبای ذهن ما باهم متفاوته
شاید خدا از دید شما وجودی باشه که یک غریزه رو در جان شما گذاشته که بخواد بخاطر تعدیلش مواخذه و تنبیهتون کنه!
ولی خب زاویه دید من درمورد پروردگار با بعضی‌هاتون متفاوته
پس بیاین بهم احترام بزاریم و سعی نکنیم تعریف خودمونو از پروردگار،گناه و ثواب،به خورد هم بدیم...
فقط اینو بگم که طبق فرموده ی دکتر هلاکویی تابحال هیچ مقاله‌ی علمی‌ای در رابطه با اینکه خودارضایی در حد اعتدال،باعث ضعف جسمانی میشه،تایید نشده
و البته که بازم تاکیید میکنن که هر کاری که به صورت اعتیاد دربیاد مضره
 من اینجا فقط نظر خودمو گفتم..
و به نظر و اعتقادات دوستان مذهبی احترام میزارم ولی جسارتاً قبول ندارم
و در آینده وقتی بخوام برای دختر یا پسرم درمورد این مسائل صحبت کنم،قبلش بهش یادآوری میکنم که پروردگار بالای سرت،اول با رحمانیت بالای سرته و دوم با عدل
و سوم بهت عقل داده،که خودتم تفکر کنی!

تنها راه شما فقط و فقط صحبت با همسرتون هست

حتی اگه قبلا صحبت کردین باز هم صحبت کنید

تمام تلاشتون رو بکنید

با زبون خوش و مهربونی،ان شالله جواب میده

از نیازتون بگین و بهش بگین ک از نظر روحی بهم می ریزید

با خودار....بیشتر عصبی و سرخورده میشین ب نظرم

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه