2777
2789
عنوان

تبریزیا بوی گندیده لجن آب

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 52 پست
از ابشه ابشو مواد خاصی میزنن  جلبک و خزه داره براهمین پوست رو سفید میکنه

چقدر خوب یعنی اگر کسی بیاد اونجا که خودش سبزه باشه و یه مدت زندگی کنه سفید میشه؟

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
چقدر خوب یعنی اگر کسی بیاد اونجا که خودش سبزه باشه و یه مدت زندگی کنه سفید میشه؟

نه عزیزم  والله ما اینجا اصلا به سبزه بودن و سفید بودن اهمیت نمیدیم ولی خب به خوشگل بودن فقط اهمیت میدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خریدیم ۲۲۰۰خریدم گذاشتیم پشت بام تسویه میشه تو مخزن تو خونه همجا استفاده میکنیم .این مدلش بهترین ...

الان گرونتر ۷مرحله ای بگیرید توسایت دکتر بیز هستش

چقدر اتفاق خوب، حال آدم را خوب میکند.🥰
ما خریدیم ۲۲۰۰خریدم گذاشتیم پشت بام تسویه میشه تو مخزن تو خونه همجا استفاده میکنیم .این مدلش بهترین ...

مرسی خوبه  ولی فک کنم ارزان خردید ها الان گرانتره که من یدونه فقط برای این سینک اب میخام که شیر مخصوص میذارن براش ازون نازک ها

من طرفای بابک ام میشناسی؟ اینجا همچین وحشتناک نیس بوش ولی اوایل خیلی بد بود الانا باز بهتر شده

اره میدونم  دقیقا من اول خونمون نصفراه بود مامانم اینا ولیعصر  مال  نصفراه بد شد ابش زنگ زدیم گفتن  چون اب کمه مخزن ها خالی شده اب رسیده به کف مخزن و کفشم که جلبک زده براهمونه - اون موقع مال مامانم اینا خوب بود الان درست برعکس شده 

مرسی خوبه  ولی فک کنم ارزان خردید ها الان گرانتره که من یدونه فقط برای این سینک اب میخام که شیر ...

اونا را نگیر .ما داشتیم این که ما گرفتیم تمام بو ها را میگیرد بهتراز اونه این الان ۷ تومن‌ارزش دارد ...

چقدر اتفاق خوب، حال آدم را خوب میکند.🥰