2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا

کلاس چهارمه

عین کنه بهم چسبیده

و ما حالا دو اتاق در منزل داریم

۱ اتاق مادر و فرزند

۲ اتاق پدر 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اتاق تنها برای بچه اصلا خوب نیست حتی اگه تک فرزنده مقداری وسایل خودتون رو باید اونجا بذارید که بچه احساس مالکیت کامل نکنه وگرنه باعث پرتوقعی کودک میشه که آسیب های بزرگی بعدا براش ایجاد میشه

من خودم از هفت یا هشت سالگی جدا خوابیدم .

دخترم الان چهار سالشه توی اتاق ما می‌خوابه 

به نظرم از همون نوزادی جدا کردن خیلی بهتر وراحت تره

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم از ۱۱ جدا شدم اولاشم میترسیذم خیلی ولی اینقدر مونذم ک عادت کردم .

بچه تا سه سالگی مطلقا باید در حضور مادر باشه ولی بعد از اون کم کم جدا بشه  یهوییم نباشه.

اولش با خوابیذن توی هال همگی باهم شروع بشه کم کم همه باهم توی اتاق بچه،بعدش با در باژ و اینا تا عادت کنه

من از وقتی یادم میاد جدا بودم

با خواهرم اتاق مشترک بود

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

من از پنج سالگی جدا شدم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

از ششم اتاقمو جدا کردم ولی هرچی بیشتر بگذره سخت تر میشه بنظرم از ۲ یا ۳سالگی عالیه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤