2777
2789
عنوان

مامالي و درس هاي زندگي❤️+ 📸

15127 بازدید | 157 پست

سلام دوستاي قشنگم

مامالي دوباره برگشت😘

راستش انقدر گفتني دارم، نميدونم از كجا شروع كنم.

فقط همين قدر بهتون بگم  اين سالي كه تا اينجاش رو گذرونديم، چنان من رو بزرگ كرده كه خودمم انگشت به دهان موندم؛

انقدر كه اتفاقات خوب و بد و عجيب و جالب داشت.

وقتي ميگم بزرگ شدم ميدونيد منظورم چيه؟!

از هيچي ديگه زياد جا نمي خورم و يه جمله اي مدام تو ذهنم تكرار ميشه؛

چون زنده اي هرچيزي ممكنه!

هر چيزي!

خوب ، بد ، زشت، زيبا، ثواب ، گناه، سخت، اسون، سهمگين، دل انگيز…

هر روز منتظر باش زندگي يه جوري شگفت زده ات كنه، و تنها كاري كه ازت برمياد اينه كه لا به لاي اين بالا و پايين ها زندگي كني.

زندگي به معناي زنده بودن و وصل شدن به جان زندگي❤️

يكي از كاراي خوبي كه امسال شروع كردم و حقيقتا به زندگي وصلم ميكنه ، اينه كه هفته اي يه بار صبح، با رز ميريم تو يه كافه ي خوشگل يه صبحونه سبك و خوشمزه ميخوريم و بعدش يكم پياده روي ميكنيم. ميريم ساحل اونجا رز مشغول بازي ميشه، منم موزيك گوش ميدم، كتاب ميخونم ، مردم رو تماشا ميكنم، به پرنده ها غذا ميدم، دراز ميكشم و تمام اين لحظات حس ميكنم به زندگي وصلم.

لطفا اگر تجربه اي داريد كه باعث شده يا ميشه به زندگي وصل باشيد برامون بگيد🙏🏻

پ ن ١: عكسا براي دوستان اينستا تكراريه

پ ن٢:به نظرتون تاپيك بعدي سفرنامه باشه يا روايت عروسي؟🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامالی خیلی حس خوبی بهت دارم انرژی مثبتت بالاس 

کاش از تو هزارتای دیگه کاربر داشتیم تو سایت که حضورشون باعث ارتقای سایته و همصحبتی باهاشون افتخاره

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

گفتید وقتی برگشتید میایید توضیح میدید چه اتفاقاتی براتون افتاده الانم کمی اشاره کردید ولی نگفتید می ...

نه عزيزم نميتونم مسائل خصوصيم رو اينجا مطرح كنم

باور كنيد خيلي چيز متفاوت و خاصي هم نيست

ازهمون چالش هايي كه تو زندگي خيلي هامون هست و يا ممكنه پيش بياد