2777
2789
عنوان

خونریزی کم و لکه بینی قهوه‌ای

726 بازدید | 28 پست

امروز رفتم آزمایش دادم مثبت بود،سونو دادم گفت پنج هفته و پنج روز ،علائم بارداری هست همه چی اوکیه و نشانی از خون دور جنین و اینا نیست ولی فقط ساک حاملگی رو دید،گفت ده روز دیگه بیا دوباره ،من دو تا سقط داشتم دکترم گفت در حین اقدام هم باید آسپرین مصرف کنم،امروز از بس تو نوبت سونو بودم نوبت متخصص از دستم رفت،حالا چکار کنم بنظرتون ؟تا چهارشنبه هم دکترم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اخه یکی گفته شیاف بعد از تشکیل قلب باید استفاده کنی،نمیدونم چکار کنم 

گلم میشه راهنماییم کنی؟🥺

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
شیاف پروژسترون بزار  هیچ عوارض نداره ، فقط جای حنین سفت می‌کنه دکتر ب من گفت  یا برو زای ...

زایشگاه هم رفتم گفت اگه سونو اینجوری بود بمون دو هفته بعد برو سونو،اگر چیزی ندید اصلا اینجا نیا برو بیمارستان ارش

بمیری هم برات کاری نمیکنن که

وایییی

استارتر لطفا راهنماییم کن🙏

من تجربه سقط و کیست و.... نداشتم

نمی‌دونم چم شده

من چند هفته ای میشه تهوع دارم ، گاهی هم سر گیجه و ضعف

دیشب داشتم خونه رو مرتب میکردم و یسری کارداشتم ، خم شدم یچیزی رو بردارم کمرم و شکمم از قسمت ناف گرفت و تهوع گرفتم نمیتونستم راست وایسم

نبات داغ خوردم بلافاصله بهتر شدم ولی همینکه درد شککمرم برطرف شد دراز کشیدم و دل درد مثل پریودی ک میزد به پاهام گرفتم و پاهام یخ کرد یکم گذشت بهتر شدم ، بلند میشدم بازم دل درد پریودی می‌گرفتم جوری ک حس کردم الانه پریود بشم پد گذاشتم

امروزم بگیر نگیر علایم پریودی داشتم

۵روزه پریودم تموم شده ( حجم خونریزی خیلی کم بود و روز۴قطع شد پریودی من ۷روز طول می‌کشه)

جلوگیریمم طبیعیه

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
دلیل سقط قبلیت چی بود

از کار افتادن قلب،رفتم برا غربالگری گفت بچه تو هشت هفته مونده😭

بعدش تمام ازمایشات لخته خون و اینا رو دادم اوکی بودن

فقط گفت اسپرین مصرف کن

ولی امروز قطع کردم چون قطعا خونریزی رو بیشتر میکنه

چه راهنمایی میخوای عزیزم ؟

پست بعدیم گفتم 🥺لطفا اگه چیزی می‌دونی یا مثل من بودی بهم بگو

شرایط دکتر رفتن ندارم الان🥺