2777
2789
عنوان

سامسونگ یا ردمی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 35 پست
منم تازگی آ ۳۴ خریدم . هر کار کردم دلم رضا نداد به شیائومی😄

چرا خب

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5g سامسونگ فک نکنم تو ایران کار کنه 

مهم هم نیست به هرحال

فعلا که کارم راه افتاده

من خودم این ویژگی خیلی مدنظرم نبود خودش همین بود

ولی بازم بودنش بهتر از نبودنش شاید اوکی شد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مهم هم نیست به هرحال فعلا که کارم راه افتاده من خودم این ویژگی خیلی مدنظرم نبود خودش همین بود ولی ...

مبارکت باشه❤️چون تحریمیم 5g فک نکنم به این زودیا فعال بشه🥲البته گوشی های چینی مشکلی ندارن

حرفای منو باور نکنید همش دروغهههههههههه
مبارکت باشه❤️چون تحریمیم 5g فک نکنم به این زودیا فعال بشه🥲البته گوشی های چینی مشکلی ندارن

کلا از وسایل هوشمند چینی خوشم نمیاد

چون راجب سیاست علاقه دارم و یکم پیگیرم چین هم که یه کشور استبدادیه تقریبا اصلا بهش حس خوبی ندارم

خب بین چین و کره قطعا انتخابم کره‌اس

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من یه سامسونگ ۲۰۱۷ دارم هنوزم ازش راضیم

ولی چون دوربین های خیلی بهتر اومده میخوام عوض کنم

فقط واسه دوربینش

قبلن هم همیشه سامسونگ داشتم

تبلتمم سامسونگه😁

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
مبارکت باشه . منم دو هفته پیش گرفتم . میگم واسه هندزفری چیکار کردی 🫠

یادمه قدیم ها گوشی میخریدی تو جعبه اش هندزفری، شارژر ،گلس....همه اینا بود ک الان حذف کردن😐(اینا همش کار شرکت اپل هست)

من میخواستم گلکسی بادز بگیریم چون خیلی تعریفش شنیدم میگن خیلی خوبهههه ولی پول نرسید 5 تومن پول هندزفری بدم،فعلا یدونه 600 تومنی از دی*جی کالا خریدم چون تو سایت ها رفتم گفتن این خوبه...حالا باید ببینم عمرش چقدر هست

حرفای منو باور نکنید همش دروغهههههههههه
یادمه قدیم ها گوشی میخریدی تو جعبه اش هندزفری، شارژر ،گلس....همه اینا بود ک الان حذف کردن😐(اینا همش ...

اخه مال من هندزفری سیمی نمیخوره واسه همون گفتم. ایرپاد گرفتی یا چی ؟؟ 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه