الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مبارکت باشه❤️چون تحریمیم 5g فک نکنم به این زودیا فعال بشه🥲البته گوشی های چینی مشکلی ندارن
کلا از وسایل هوشمند چینی خوشم نمیاد
چون راجب سیاست علاقه دارم و یکم پیگیرم چین هم که یه کشور استبدادیه تقریبا اصلا بهش حس خوبی ندارم
خب بین چین و کره قطعا انتخابم کرهاس
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مبارکت باشه . منم دو هفته پیش گرفتم . میگم واسه هندزفری چیکار کردی 🫠
یادمه قدیم ها گوشی میخریدی تو جعبه اش هندزفری، شارژر ،گلس....همه اینا بود ک الان حذف کردن😐(اینا همش کار شرکت اپل هست)
من میخواستم گلکسی بادز بگیریم چون خیلی تعریفش شنیدم میگن خیلی خوبهههه ولی پول نرسید 5 تومن پول هندزفری بدم،فعلا یدونه 600 تومنی از دی*جی کالا خریدم چون تو سایت ها رفتم گفتن این خوبه...حالا باید ببینم عمرش چقدر هست