2777
2789
عنوان

مربی نمونه رانندگی

176 بازدید | 22 پست

دوستان توبعضی تاپیکادرموردضعف رانندگی وترس ازاون زیاددیدم درحالیکه اگررانندگیوخوب یادبگیریدخیلی راحت ودرعین حال شیرینه. من مربی نمونه توی شهری که زندگی میکنم هستم که اابنه جواب همه سوالاروتوی عمومی نمیشه دادولی این تاپیکوزدم که شایدبتونم به کمکی به به سری دوستان کرده باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعریف از خود نباشه.....یادت شد این جمله رو بگی

بجای متلک انداختن بهتربوداگرسوال داشتی انجام بدی چون من اصلا نیتم تعریف ازخودم نبودومشنریای خودمودارم واینجاپولیم جابجانمیشه وفقط نیتم خیربود. درهرصورت ازیاداوریت ممنون. 

چه شهری هستی استارتر؟ 

برای کسیکه گواهینامه داره ولی میخواد تمرین کنه تا ترسش بریزه، الان آموزش آزاد ساعتی چنده؟

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من خاموش میکنم فردا امتحان دارم

کلاچوسربع ول نکن. برای تمرین توی جای کفی کلاچواروم بباربالاتاماشبن بلرزه ووقتی ماشین سانتی متری حرکت کردبزارذره ذره حرکت کنه اگرازاون کمی بالاتربیاری دورمیگیره وپایین ترمبابسته. اون نقاطوبشناس

فرمان اولت که معلومه. قایم لچکی وانتهای خودرووچرخش وفرمان دوم راستای اینه شاگردوباانتهای خودرویکی شد ...

ممنون عزیزم فیلمی چیزی نیس این روشتونو ببینم چندین بار رد شدم لامصب یادش نمیگیرم هزار روش میزنم