2777
2789

خلاصه هر چرت و پرت خنده داری دارین بگید😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم بخندم لطفا لایک کنید😐

فعلا خبری نیست😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

رفتم خیارشور بخرم اورد بعد گفتم نه از این کلفت ها نمیخام قلمی دارین😐

واااای من اصلا رو کلمه کلفت حساسیت دارم یکی میگه خندم میگیره خودمم هیچوقت ازش استفاده نمیکنم😂

رفتم خیارشور بخرم اورد بعد گفتم نه از این کلفت ها نمیخام قلمی دارین😐

من  رفتم سوپری خوراکی بگیرم بابام گفت یه سیگارم بگیر

پیرمرده گفت سیگار نازک بدم گفتم نه گفت چی گفتم نازک نباشه دیگه از اون یکیا گفت کدوم یکیا ول نمیکرد...😐😂

غضمفر تو روستت به خانمش میگه بیا مثل تهرانی ها رابطه  اشته باشیم بعد پسرش زیر پتو خواب بود همین که میخواد حرت کنه سمت اتاق پاش میره رو پای پسرش 

پسره میگه نکشیمون بچه تهرون 😆

ببخشید من بیشتر خاک برسریه 

چند روز پیش رفتم مجلس ختم یه بنده خدایی عینک آفتابی زده بودم.اصلا متوجه نشدم بدون اینکه عینک رو بردارم،سینه زنان رفتم داخل خونه و یه دور کامل جلو صف عزا رفتم و تسلیت گفتم.رفتم رو بروی صاحب مجلس نشستم،خواستم اشکامو پاک کنم تازه فهمیدم هنوز عینک رو چشامه

یه بارم رفتیم از این بادکنک های ایستاده بخریم مامانم گفت خود بادکنک رو جدا بدین گازش هم کنید توی یه ظرف می‌بریم 🤣🤣 منو آبجیم رفتیم بیرون 

آقای فروشنده 😶😶 مونده بود غش کرده بودیم نمیتونستیم مامانمو صدا کنیم 

من میدونم توی ماه صفر باردار میشم😉 صلوات بفرست 😗