2777
2789
عنوان

چرک زیاد لثه شوهرم منو متعجب کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 46 پست
اره شوهرمم میگ خطرناکه دست نزن دکتر فقط چرک خشکن داده

بچه بودم یه ابسه بزرگ کنار دندونم بود خیلی درد میکرد پدرم یه سوزن قفلی داغ کرد تاصد عفونی بشه چند بار کشید روی ابسه خالی شد دندونم خوب شد .ولی الان میگم شاید خطرناک بوده 

لایک نکنید .توروخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستتون تو شرکت داروسازی کار نمیکنه که فرمول میدی دوست عزیز دوز دارو توی قرص چه ربطی به گرونی داره ...

خانم اونم از خودش که نمیگه.داروخانه از شرکت داروسازی دارو میخره و اونا گفتن .من خودم الان یکی دو ساله دوتا دوتا میخورم آموکسی رو هیچم نشده.به همه هم میگم

شک تنها حقیقته و این تلخ ترین واقعیته
خانم اونم از خودش که نمیگه.داروخانه از شرکت داروسازی دارو میخره و اونا گفتن .من خودم الان یکی دو سال ...

تنت سلامت ولی منتظر عوارضشم باش

جالبه که ایشون انقدر اطلاع دارن😂

ولی دیگه به همه نگو حداقل 

من با مهر نظام پزشکی جریت تجویز خارج از دوز چارت ندارم 

..dental stu
بچه بودم یه ابسه بزرگ کنار دندونم بود خیلی درد میکرد پدرم یه سوزن قفلی داغ کرد تاصد عفونی بشه چند با ...

شوهرم خیلی ناز داره به گونش دست میزنم داد میکشه 😅

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
واسه منم اینجوری بود چند سال پیش عفونت سفت شده بود با قرص بر طرف نمیشد دکتر خودش برام تیغ زد ولی خود ...

پس فردا دوباره میفرستمش دکتر چون از دوروز پیش بزرگ تر شده 

منم تجربه عفونت لثه رو زیاد دارم بهتره بره دندونپزشک ببینه بهش پنی سیلین میدا برای من واسه یه دندون ...

رفته عزیزم ولی پریروز اینطور نبود ابسه نداشت امشب متوجه شدم ..فردا حتما دوباره میگم ک بره ..ممنونم 

رفته عزیزم ولی پریروز اینطور نبود ابسه نداشت امشب متوجه شدم ..فردا حتما دوباره میگم ک بره ..ممنونم&n ...

اگه فعلا درد داره بهش استامینوفن بده یا سیر رو بگیر از وسط نصف کن بزار گوشه لثه که عفونت بپزه و خارج کنه سوزش داره ولی تحمل کنه غذا هم بهش سوپ بده بزار بدنش عفونت خارج کنه

اگه فعلا درد داره بهش استامینوفن بده یا سیر رو بگیر از وسط نصف کن بزار گوشه لثه که عفونت بپزه و خارج ...

باش حتما ممنونم عزیزم