شوهرم سه روزه دندونش درد میکنه و باد کرده گونش حالا ک نگاه میکنم اندازه یک تیله بزرگ کنار لثه اش ورم داره و قرمزه چرک خشک کن هم میخوره هر ۸ ساعت فایده نداره بهش میگم بیا تحمل کن اون ورم قرمز داخل لثه رو با سوزن سوراخ کنم چرکا بریزه بیرون ..چیکارونم بنظرتون با چرک خشکن خوب میشه
دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
اره شوهرمم میگ خطرناکه دست نزن دکتر فقط چرک خشکن داده
بچه بودم یه ابسه بزرگ کنار دندونم بود خیلی درد میکرد پدرم یه سوزن قفلی داغ کرد تاصد عفونی بشه چند بار کشید روی ابسه خالی شد دندونم خوب شد .ولی الان میگم شاید خطرناک بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستتون تو شرکت داروسازی کار نمیکنه که فرمول میدی دوست عزیز دوز دارو توی قرص چه ربطی به گرونی داره ...
خانم اونم از خودش که نمیگه.داروخانه از شرکت داروسازی دارو میخره و اونا گفتن .من خودم الان یکی دو ساله دوتا دوتا میخورم آموکسی رو هیچم نشده.به همه هم میگم
منم تجربه عفونت لثه رو زیاد دارم بهتره بره دندونپزشک ببینه بهش پنی سیلین میدا برای من واسه یه دندون پنج تا داد هر روز زدم بعد پنج روز ک تموم شد رفتم کشیدم
اگه فعلا درد داره بهش استامینوفن بده یا سیر رو بگیر از وسط نصف کن بزار گوشه لثه که عفونت بپزه و خارج کنه سوزش داره ولی تحمل کنه غذا هم بهش سوپ بده بزار بدنش عفونت خارج کنه