2777
2789
عنوان

شوهرم به زنه گفت به این (من) پول داری بده

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 50 پست
خب وقتی تصمیم ب قهر گرفتی دیگه نباید حرفی بهش می‌زدی  ببین نمیگم کارش درست بوده ولی ی جوری رفت ...

تا حالا با هم رو در رو بحث و دعوا نداشتیم امشب که اومد می‌خوام آتیش به پا کنم شاید آدم شد بگید چه جوری شروع کنم به دعوا کردن بلد نیستم فقط این جوری آروم میشم راه دیگه ای نداره

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
شایدم احساس میکرده ک شما با خانم مغازه روبرویی دوستی ک این خطاب کرده شما رو  هر چند ک کارش غلط ...

من اصلا نمی‌شناختم اون خانوم رو اسم شوهرش رو که گفت فهمیدم کیه

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا با هم رو در رو بحث و دعوا نداشتیم امشب که اومد می‌خوام آتیش به پا کنم شاید آدم شد بگید چه جو ...

عزیزم چرا دعوا کنی ،میدونم ناراحتی عصبی هستی 

ولی با دعوا کردن کار درست نمیشه 

ی جوری با زبون خودت بهش بفهمون ک از دستش ناراحتی 

خواهشاً دعوا نکن🙏♥️

عزیزم چرا دعوا کنی ،میدونم ناراحتی عصبی هستی  ولی با دعوا کردن کار درست نمیشه  ی جوری با ...

باور کن با این آدم باید یه بار دعوا کنم تا بفهمه  از این کارا نکنه اگه دعوا نکنم فکر می‌کنه هر کاری کنه همین جوری الکی تموم میشه

کجاش خنده داشت

راس میگی منم بودم اعصابم خورد میشد ولی دیگ بهش پیام نده اونجوری بیشتر حرص خودت در میاد 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

یه چیز بگم دیگه بیشتر از این کش نده قضیه رو 

چون فکر کنم شوهرت داشته به اون خانوم کنایه میزده که یعنی خرید میکنی نقد پرداخت کن که اونم گفته شوهرم میاد حساب میکنه

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
چون عصابم خورده 

چرا عزت نفس نداری 

۱_باید جلو خانمه یه چیزی به شوهرت میگفتی نه اینکه سکوت کنی 

۲_نباید پیام میدادی 

۳_کنسرو بازکرد خورد اصلا نباید محل میذاشتی 

الانم که اومد دلیل کارش رو بپرس

وبعدم برو به خانم همکارش بگو جرات حقیقت بازی میکردیم 😅

ببین گلم من نمیخوام ته دلت و خالی کنم خب ولی به نظر خودت چطور به خودش اجازه داده جلو اون زنه اینجور حرفی و به تو بزنه ؟تو بهش اطمینان داری ؟جدیدا حرکت مشکوکی چیزس ازش ندیدی یا اینکه خیلی بیرون باشه یا خیلی گوشی دستش باشه؟

قهر باش اصلا بهش پیام نده اصلا برات مهم نباشه چی میخوره چون اون براش مهم نبود حتی جوابت و بده چند روز کاملا سرد برخورد کن خودتو با گوشیت سرگرم کن و غذاهای دم دستی درستدکن ببین براش مهم هست یا نه اگ نبود خب باید شک کنی کم کم

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
تا حالا با هم رو در رو بحث و دعوا نداشتیم امشب که اومد می‌خوام آتیش به پا کنم شاید آدم شد بگید چه جو ...

حالا اونقد مهم نیست ک بخوای اتیش ب پا کنی اروم باش با حرفم درس میشع

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
ببین گلم من نمیخوام ته دلت و خالی کنم خب ولی به نظر خودت چطور به خودش اجازه داده جلو اون زنه اینجور ...

چ ربطی داش خدایی چرا فکرتون همش پی خیانته

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر