2777
2789
عنوان

خانمای چشم رنگی بیاین لطفا🙁🙃

242 بازدید | 15 پست

من خودم چشمام رنگیه حالت بکم عسلی طوسی داره 

همه میگن مثلا لباس هر رنگی بپوشی یا موهاتو هر رنگی بکنی رنگ چشمت تغییر میکنه(فامولامون و دوستام میگن)

ولی من مثلا لباس ابی پر رنگ یا ابی اسمونی یا سبز میپوشم چشمم رنگش عوض نمیشه 

شماهم همینجورین؟؟

فک کنم چشام تک رنگه🥲

دوست داشتم ابی باشه یا سبز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عسلیم..مداد یاسایه سبز میزنم تو نور چشام به سبزی میره..حالت عادی به قهوه ای میزنه..گریه میکنمم س ...

چرا من چشمام تغییر نمیکنه 😭😭

تازه چشای من یکم حالت خاکستری هم داره 

ولی شوهرم میگه توی تاریکی رنگ چشمم خاکستری روشنه نمیدونم راست میگه یا میخواد دلمو خوش کنه 😑

آرزوی بچه چش رنگی رو دارم 😍

اسی شما ناشکری نکن دیه  :/

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
آرزوی بچه چش رنگی رو دارم 😍 اسی شما ناشکری نکن دیه  :/

من ناشکری نمیکنم فقط میگم چرا وقتی لباس رنگی میپوشم چشمم رنگش عوض نمیشه با اینکه روشنه و توی دید هست 

اخی بچه ی من چشاش سیاه سیاه مثل پر کلاغه میخواستم چشماش سبز بشه 😑

من ناشکری نمیکنم فقط میگم چرا وقتی لباس رنگی میپوشم چشمم رنگش عوض نمیشه با اینکه روشنه و توی دید هست ...

😄ای جانم 

چطور اینجوری میشه تازه میگی باباشم رنگیه 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
نه باباش چشماش قهوه ای تیرس من کی گفتم رنگیه 😂🥲

اها😄