2777
2789

سلام خواهر من هم دبیرستان دانشگاه قبول شده و هم تیزهوشان کدوم بهتره؟فضای و جو تیزهوشان چطوره؟واقعا وحشتناکخ و روی دانش اموزا فشار میارن؟

تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شنیدم تیزهوشان بهتره سطحش

بله درسته اما میگن فشار روحی زیادی دانش اموزا تحمل میکنن میخوام ببینم حقیقت داره یا ن

تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

دبیرستان دانشگاه چیه دیگه؟

یک دبیرستانه که ازمون ورودی میگیره،وزیر نظر دانشگاه ملی هست

تیزهوشان خوندن یه کم سخته اگه واقعا می تونه بخونه بفرستید اونجا وگرنه بعدا ممکنه کلا از درس زده بشه

منم از همین میترسم که کم بیاره

بله سختگیری زیاده نتیجشم بهتره

میترسم اسیب ببینه:)

اما کنکور عالی میده

یک دبیرستانه که ازمون ورودی میگیره،وزیر نظر دانشگاه ملی هست

چه جالب

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»