2777
2789
عنوان

بهترین بانک

12129 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

یه بانک خوب معرفی کنید ک اپ بانکش خوب باشه

میخوام مثلا موجودی رو بگه یا بشه یه قسمتی از موجودیمو از طریق اپلیکیشنش ببرم توی پس انداز بدون اینکه برم اینهمه راه تا بانک چون از خونمون دوره.

بانک ملی اپلیکیشن خوبی نداره و باید بانکمو عوض کنم چون خدمات غیرحضوریش محدود و کمه از طریق اپلیکیشن نمیدونم چرا..

واسم یه صلوات بفرست🧡 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من بانک سپه دارم. سپه بانک خیلی کارمو راه انداخته‌. حالا به عنوان بهترین معرفیش نمیکنم شاید بهترم باشه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بانک سپه دارم. سپه بانک خیلی کارمو راه انداخته‌. حالا به عنوان بهترین معرفیش نمیکنم شاید بهترم با ...

این امکانی ک گفتمو داره اپلیکیشنش؟

بانک پارسیانو من خیلی راضی ام از همراه بانکش بانک تجارت ولی خیلی جالب نیست

آهان! ممنون از راهنماییت❤️بانک پارسیان این امکانی ک گفتم رو داره؟

آهان! ممنون از راهنماییت❤️بانک پارسیان این امکانی ک گفتم رو داره؟

بله میشه

بانک رسالت هم خوبه 

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی در موردش میزنم به قصد کمک و ایده دادنه
بله میشه بانک رسالت هم خوبه 

ممنونم ازت❤️ بین پارسیان و رسالت پس یکی رو انتخاب میکنم

ممنونم ازت❤️ بین پارسیان و رسالت پس یکی رو انتخاب میکنم

بانک پارسیان امکاناتش بیشتره

بانک رفاه هم خوبه 

چند تا از اشنا ها تراکنش های سنگین دارن بانک پارسیان خیلی خوبه 

الان دیگه همه بانک ها این امکانات مورد نظر شما را دارن 

ولی بانک ملت پیشرو رو تر هست در خدمات اینترنت بانک و همراه بانک و به لحاظ امنیت ، 

بانک قرض الحسنه مهر ایران هم ساده تر هست و میشه بدون نیاز مراجعه به بانک (بر خلاف سایر بانک ها به جز رسالت، که باید جهت تأیید رمز و کاربری به شعبه مراجعه کنی) از داخل منزل اینترنت بانک و همراه بانک و افتتاح حساب رو انجام بدی ، 

بانک پارسیان امکاناتش بیشتره بانک رفاه هم خوبه  چند تا از اشنا ها تراکنش های سنگین دارن بانک ...

اوهوم! نه تراکنش سنگین مسئله‌م نیست میدونی من فقط دنبال خدمات اپلیکیشن قوی‌ام چون امکان اینکه بخوام برم بانک رو ندارم.. احتمالا ملت ک یکی از دوستان گفتن یا پارسیان که شما گفتید رو برم حساب باز کنم

الان دیگه همه بانک ها این امکانات مورد نظر شما را دارن  ولی بانک ملت پیشرو رو تر هست در خدمات ...

یعنی برای باز کردن حساب توی بانک ملت نیازی نیست برم حتما بانک؟

اوهوم! نه تراکنش سنگین مسئله‌م نیست میدونی من فقط دنبال خدمات اپلیکیشن قوی‌ام چون امکان اینکه بخوام ...

بله میخواستم بگم اپلیکینش قوی هست خیلی