2777
2789

اون دونه های کوچیک یا صوفیه هم باید حساب کرد یا نه؟؟؟؟؟ خواهش میکنم مبشه جواب بدین

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

اسی میشه برا منم استخاره بگیری لطفا🥲

من مطمعا نیستم ولی انگار یادمه بچه بودم مامان بزرگم اونا رو حساب نمی‌کرد البته دقیق یادم نیس💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اسی میشه برا منم استخاره بگیری لطفا🥲 من مطمعا نیستم ولی انگار یادمه بچه بودم مامان بزرگم اونا رو ح ...

قشنگم من خودمم بلد نیستم نمی دونم باید دونه هاش حساب بشه یا نه😔 کاشکی یکی جواب میاد

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگم من خودمم بلد نیستم نمی دونم باید دونه هاش حساب بشه یا نه😔 کاشکی یکی جواب میاد

فداسرت🥺💔 دوباره تاپیک بزن...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

@نفیسه،h76  عزیز دلم تمنا میکنم خواهش میکنم تروخدااا ماله منم میگی

میثم میاد خواستگاریم؟ فقط مامانش منو تو روضه دیده درخواست دادم اگه اطلاعات بیشتر نیاز دارین میشه تو خصوصی بگم که حستون دقیقتر باشه مثلا کارشو بگم یا اسم خودم یا اسم مادرش خواهشششش میکنم اینو جواب بدین تمنا میکنم ♥♥

@نفیسه،h76    عزیز دلم تمنا میکنم خواهش میکنم تروخدااا ماله منم میگی میثم میاد خواستگاری ...

سلام عزیزم 

هنوز حسش جدی نیست مامانش بهش گفته اونم زیاد توجه ای نکرده 

شما ی بار دیگه سعی کن مامانش یا خودشو ببینی تااون موقع بیادجلو ایشالا

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
سلام عزیزم  هنوز حسش جدی نیست مامانش بهش گفته اونم زیاد توجه ای نکرده  شما ی بار دیگه سع ...

عزیز دل  همونم که پرسیدم تروخدامیثم میاد خواستگاریم؟ مادرش منو تو روضه دیده الان یه ماهه میگذره مادرش اصلا از خونه زیاد بیرون نمیاد نمی دونم چجوری شد اون روز تو روضه همسایمون اومد سن میثمم حدود۳۲هست مادرش یه بار فقط گذری به مامانم گفته بود میشه یه عکسی از دخترتون بدین نشون پسرم بدم  حالا بنطرت میثم میاد خواستگاریم؟؟ اون روز تو روضه من نشسته بودم جلو مامانش یعنی پشتم بود بهش اخرشم با مهربونی خداحافظی کرد البته که کلا مادرش خونگرمه ومهربونه

میثم منو نمیشناسه ولی من میشناسمش چهرشم تقریبا میشه گفت شبیه بازیگر سام درخشانه

اصلا امکانش نیست که من خودمو بهشون نشون بدم چون مادرش اصلا از خونه بیرون نمیاد خودشم که صبح ها میره سرساختمون خیلی کاریه من که نمی تونم صبح وایسم درخونشون که منو ببینه گلی جون😔😔

عزیز دل  همونم که پرسیدم تروخدامیثم میاد خواستگاریم؟ مادرش منو تو روضه دیده الان یه ماهه میگذره ...

خیلی زود مامانش دوباره خبر میگیره 

ی روزم اتفاقی مامانشو میبینی 

نگران نباش دلم روشنه انشالله همه چی درست میشه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
خیلی زود مامانش دوباره خبر میگیره  ی روزم اتفاقی مامانشو میبینی  نگران نباش دلم روشنه ان ...

مرسی قشنگم خدا حفظت کنه مهربون جانم

مرسی قشنگم خدا حفظت کنه مهربون جانم

موفق باشی 

ی چله یا نذر بردرا انشالله که حاجت روا میشی

موفق باشی  ی چله یا نذر بردرا انشالله که حاجت روا میشی

مرسی عزیزجان واقعا حست میگه میثم میاد خواستگاریم؟ اگه میخواست بیاد تا الان اومده بود یک ماه گذشته خیلی حال دلم خرابه از همه جا ناامیدشدم دیشب تا صبح برا بختم گریه کردم 😭😭😭 عزیز حست چیه به ازدواجم چرا اینقدر توش گرست خانوادم همه خواستگارامو رد کردن حالام خیلی وقته خواستگار ندارم امیدم به میثم نمیدونم میاد یا نه؟؟ اگه میاد کی میاد؟؟

مهردادم دورادور میشناسم اون اصلا منو نمیشناسه نمی دونم ممکنه این بشه؟؟😭😭😭

مرسی عزیزجان واقعا حست میگه میثم میاد خواستگاریم؟ اگه میخواست بیاد تا الان اومده بود یک ماه گذشته خی ...

مگه چندسالته عزیزم؟