2777
2789

تورو خدا هر کس هر تجربه ای داره بگه..

اصلا اینا خوبه یا نه؟

کیا استفاده کردن و راضی بودن؟

کیا پشیمون شدن از استفادش؟

اره خوب هست ولی تا وقتی ک استفاده کنی ب محض ایکنه ولش،کنی صورتت داغون میشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت اینه از قبل استفاده کرم بدتر میشه؟

اره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

راستش تا حالا جرعت نکردم استفاده کنم ولی جدیدن تعریفع کرم یشم و زیاد شنیدم سفارش دادم هنوز نیومده امیدوارم ک خب باشه 🦦

همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)

افتضاح استفاده نکن صورتت رو داغون میکنن ممکنه یک ماه بگی وای چه خوب شدم دروغ میگفته ولی وقتی که قطع کنی صورت لک های بزرگو قهوه ای میاره اصلا همچین کاری نکن اگه اینستا داری ی پیچ بهت میدم در مورد همین کرما پست گذاشته

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

منم تعریفشو زیاد شنیدم میخواسم بخرم 

یکی ی حرف خوبی زد گفت این شرکتیا که هزار تا استاندارت و وزارت بهداشت و پروانه داره به درد نمیخوره ببین دست ساز دیگه چه کاری با صورت ادم میکنه 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
افتضاح استفاده نکن صورتت رو داغون میکنن ممکنه یک ماه بگی وای چه خوب شدم دروغ میگفته ولی وقتی که قطع ...

جدی؟؟؟

باور میکنی الان ۱۵ روزه استفا ه کردم .صورتم جوشای ریزی زده ..و حس میکنم منافذ پوستم دونهوهای سیاه زده ..واقعا ترسیدم ادامه بدم ..امروز کلا استفاده نکردم ...

ممنون میشم پیج و بدی عزیزم

افتضاح استفاده نکن صورتت رو داغون میکنن ممکنه یک ماه بگی وای چه خوب شدم دروغ میگفته ولی وقتی که قطع ...

دکتر برا جوش به من داد یه ماه استفاده کردم بعدش متوجه شدم صورتم لک قهوه ای انداخته و تیره شده😭

به نظرتون پوستم خود به خود درست میشه؟

سلام.من فقط محصولات دکتر فروزان جفری قبول دارم .تو اینستا چند بار خودم و به اقوام گفتم.حرف نداره محص ...

چه محصولاتی داره؟شما خودت استفاده کردی؟برای روشن‌سدن‌پوست راهکاری داره؟

میشه پیجشو بدی عزیزم