2777
2789
عنوان

سزارین اختیاری

141 بازدید | 17 پست

خانما دیسک کمر دارم میخام سز کنم ولی هیچ عکس و ام ار ای از کمرم ندارم دکترمم گفته ک قبول میکنه سز کنه ولی میخام ببینم بعد بیمه تکمیلی پولمو برمیگردونه یا ن؟ حتما باید ام ار ای باشه تا دکترم نامه بده ک بیمه پولو بده؟ 

چه ربطی ب بیمه تکمیلی داره. وقتی سز شدی دیگه بیمه میده. بیمه تون چیه،؟ نمیشه بیمارستان طرف قرارداد ...

بیمه دی. چرا میشه ولی میگم سزارینم اختیاری میشه ینی میده بیمه؟ چون دکترم میگه حتما باید ام ار ای بیاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه دی. چرا میشه ولی میگم سزارینم اختیاری میشه ینی میده بیمه؟ چون دکترم میگه حتما باید ام ار ای بیا ...

من ک سز اختیاری بودم ام آر آی هم ندادم. سز ک شدم مدارکم دادم بیمه پولمون رو داد.

تهران هستی؟ کدوم بیمارستان میخوای عمل کنی؟

من ک سز اختیاری بودم ام آر آی هم ندادم. سز ک شدم مدارکم دادم بیمه پولمون رو داد. تهران هستی؟ کدوم ب ...

ن اصفهانم... بیمتون چی بود؟ پس چرا میگن با سز اختیاری بیمه تکمیلی بهش تعلق نمیگیره 

ن اصفهانم... بیمتون چی بود؟ پس چرا میگن با سز اختیاری بیمه تکمیلی بهش تعلق نمیگیره 

چون اختیاری کلا دیگه غیر قانونی شده اون پولی ک میدی برای خوده دکتره اصلا ربطی به بیمارستان و بیمه نداره منم میخوام انجام بدم ۱۰تومن خوده دکتر میگیره هزینه ی بیمارستان جداست ک البته چیز زیادی نیست