2777
2789
عنوان

چطور ازپوشک بگیرم

109 بازدید | 15 پست

دخترم دوسال ونه ماهشه حدودا.باهوشه تاالانم پوشک بوده اصلا بازنمیزاشتم اون هفته شروع کردم تودسشویی خیلی اذیت میکنه واب بازی ودست میشوره منو خیس میکنه اصلا حرف گوش نمیده منم اذیت میشم حرصم درمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه کم دیر شروع کردی از پوشک گرفتن بهتر بود از ۲ سالگی اقدام میکردی اما باز اشکال نداره الان پوشکش نکن و هر نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ببرش دستشویی من دخترم ۱۸ ام همین ماه ۱۸ ماهش تموم میشه دارم کم کم عادتش میدم به دستشویی و بهشم زیاد فشار نمیارم 

دو سال و نه ماه الان دیگه زرنگ شده لج میکنه برا من یکسال و هفت ماهش است گرفتمش از پوشک

چه عالی منم دخترم ۱۸ ماهشه دارم عادتش میدم به دستشویی رفتن به محض اینکه میگم بریم دستشویی جلو تر از من میپره تو دستشویی

آخی همسن دختر منه تقریبا منم تازه گرفتمش 

منتهی من فقط شبا پوشک میکردم

خودش از پارسال روزا نمیزاشت پوشکش کنم باز میکرد و پا لخت میدوید این ور و اون ور میخندید بهم 

نه اینکه بلدم باشه جیش نکنه ها 

هر ده دقیقه باید می‌بردم دستشویی یه وقتایی هم نمیکرد همین میومدیم بیرون رو فرش می‌ریخت 

تا بالاخره یاد گرفت ولی شبا هم یکی دوماه طول کشید 

اول هر دوساعت بعد یه بار بیدارش میکردم می‌بردم تا کامل عادت کرد

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

اولش خیلی سخت نگیر 

بچه دیدم تا 3 4 سالگی پوشک میشدن 

چند تا جایزه کوچولو براش بزار بگو هروقت دستشویی داشتی و بگو بریم باهم دستشویی، هردفعه ک گفتی یکی از این جایزه هارو بردار 

برا شب هنوز شاید آمادگی کامل نداشته باشه شبا پوشکش کن تا روزا رو بتونی بگیری بعد کم کم شب

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
آخی همسن دختر منه تقریبا منم تازه گرفتمش  منتهی من فقط شبا پوشک میکردم خودش از پارسال روزا نم ...

خوشبحالتون من اصلا انقدر حرص میخورم ازکاراش همش منو نجس میکنه آب میپاشه تودسشویی 

چه عالی منم دخترم ۱۸ ماهشه دارم عادتش میدم به دستشویی رفتن به محض اینکه میگم بریم دستشویی جلو تر از ...

آره هر چی کوچیکتر بهتر

من براش دسشویی فرنگی گرفتم هنوز خوب نمیگه ولی خودم تند تند میبرمش جیش میکنه

و خدایی که بشدت کافیست......
آره هر چی کوچیکتر بهتر من براش دسشویی فرنگی گرفتم هنوز خوب نمیگه ولی خودم تند تند میبرمش جیش میکنه

آره دقیقا منم دستشویی فرنگی بهش گرفتم از وقتی یکساله شد و تونست راه بره روزی یکی دوبار میبردمش دستشویی الان وقتی جیش میکنه داخلش کلی ذوق میکنه 🤭

خوشبحالتون من اصلا انقدر حرص میخورم ازکاراش همش منو نجس میکنه آب میپاشه تودسشویی 

دیه همه بچه ها ببخشید شاشو هستن دیگه😅

تا پادری های منم رحم نکرده بود بهشون 

یه تختم سالم مونده بود از دستش که اونم افتتاح کرد 

اشکال نداره فدای سرت بعد که یاد گرفت فرشاتو میشوری 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید