2777
2789

سلام من گاستیریت مزمن دارم همیشه معدم سنگین انگار ی سنگ گیر کرده تو گلوم سرم گیج میره بیشتر غذاها هضم نمیشه دیگ خسته شدم نمیدونم چیکار کنم 😭😭داروهم روم اثری نداره همیشع دکتر  زخمم هست معدم ۲۳سالمه ۵،۶سال اینجوریم بریدم دیگ

سلام من گاستیریت مزمن دارم همیشه معدم سنگین انگار ی سنگ گیر کرده تو گلوم سرم گیج میره بیشتر غذاها هض ...

سلام میدونم خیلی خیلی سخته دارو ها رومنم اثر نداره منم همه کار کردم😪😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من گاستیریت مزمن دارم همیشه معدم سنگین انگار ی سنگ گیر کرده تو گلوم سرم گیج میره بیشتر غذاها هض ...

سلام شما بهتر نشدین؟رژیم غذایی رو رعایت میکنین؟واقعا درد معده خیلی کلافه کننده هست آدمو از زندگی میندازه

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
سلام شما بهتر نشدین؟رژیم غذایی رو رعایت میکنین؟واقعا درد معده خیلی کلافه کننده هست آدمو از زندگی مین ...

سلام عزیزم من رفتم پیش ی دکتر محسن شریفی گفتن آندوسکوپی، ن هنوزم همون حالتارو دارم چندوقت دیگ آندوسکوپی میشم هرشب ی قاشق بارهنگ بریز تو ی لیوان عرق نعنا نیم ساعت قبل غذا بخور

سلام عزیزم من رفتم پیش ی دکتر محسن شریفی گفتن آندوسکوپی، ن هنوزم همون حالتارو دارم چندوقت دیگ آندوسک ...

ممنون عزیزم خداراشکر خیلی بهتر شدم البته هنوزم تحت نظر دکترم 

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
عزیزم میشه بگید چه دارو های مصرف کردید

من چون اسید معده ام زیاده و ورم معده دارم پایه ثابت داروها اول لانزوپرازول یا پنتوپرازول هست و بعدش هم کلیدینیوم سی و فاموتیدین شربت آلو ورا هم میخورم و دکتر گفت تا میتونی باید پرهیز غذایی داشته باشی ک من هنوزم دارم ومثلا نوشابه فست فود و غذاهای چرب و اللخصوص تند و ادویه دار مصرف نمیکنم با پرهیز میتونی بیشتر علائم رو کاهش بدی

من چون اسید معده ام زیاده و ورم معده دارم پایه ثابت داروها اول لانزوپرازول یا پنتوپرازول هست و بعدش ...

سلام عزیزم بمن دکتر فقط پنتوپرازول داده واسه دو ماه 

الان یک ماه و نیمه میخورم خوب نشدم 

پرهیز غذاییی رو هم شدید رعایت میکنم انگار نه انگار همچنان درد پشت کتف و معده رو دارم

سلام عزیزم بمن دکتر فقط پنتوپرازول داده واسه دو ماه الان یک ماه و نیمه میخورم خوب نشدم پرهیز غذاییی ...

پنتوپرازول کافی نیست فاموتیدین باید مصرف کنی و از شربتها کمک بگیری منم همینجوری بودم تازه کلی علائم دیگه مثل بادگلو و ترشح زیاد بزاق دهان و اللخصوص وقتی غذا میخوردم بعدش انگار که لقمه غذا تو گلوم گیر کرده ک باید حتما پیاده روی ۲۰دقیقه ای داشتم‌.تو باید اول یه تست تنفسی بدی مشخص بشه میکروب معده یا اسید داری یا نه اگه چیزی نبود بعدش باید آندو بدی مثل من با بیهوشی بده ک راحت باشی

سلام عزیزم بمن دکتر فقط پنتوپرازول داده واسه دو ماه الان یک ماه و نیمه میخورم خوب نشدم پرهیز غذاییی ...

دکتر خوب هم انتخاب کن برای تحت نظر بودن هر دکتری نمیتونه آندو رو درست انجام بده و باید حرفه ای باشه.غذاهم حتما برنج رو با روغن زیتون (بدون بو)ک از روغن گیری تاکید می‌کنم روغن گیری بخری دم کن و جوجه ساده ک فقط بهش نمک زده باشی بدون ادویه خاصی کباب کن بخور هر روز با ماست همزده یا پروبیوتیک...سیب زمینی آب پز یا کدو بخار پز هم میتونی کنارش مصرف کنی من چندین ماه غذام همین بود و به شدت وزن کم کرده بودم متاسفانه راستی توی این مدت قرص مسکن و تقویتی نخور ک بدتر میشی.الان خداروشکر بهتر شدم و وزنم چند کیلویی برگشته اما هنوزم رعایت میکنم

پنتوپرازول کافی نیست فاموتیدین باید مصرف کنی و از شربتها کمک بگیری منم همینجوری بودم تازه کلی علائم ...

من اماراتم عزیزم دکتر فقط همین پنتوپرازول بهم داد گفت چیز مهمی نیست 

۸ماهه من درد دارم 

دکتر خوب هم انتخاب کن برای تحت نظر بودن هر دکتری نمیتونه آندو رو درست انجام بده و باید حرفه ای باشه. ...

آزمایش میکروب و اندوسکوپی انجام دادم 

دو دوره داروی میکروب معده خوردم میکروب ندارم الان 

فقط همین ورم مونده که هیچ جوره خوب نمیشه 

منم مثل شما خیلی وزن کم کردم پرهیز غذایی رو رعایت میکنم 

عزیزم میشه ایدی تلگرام تون رو بدین حرف بزنیم خیلی به مشورتتون نیاز دارم

من اماراتم عزیزم دکتر فقط همین پنتوپرازول بهم داد گفت چیز مهمی نیست ۸ماهه من درد دارم

ای وای عزیزم گفتم شاید ایرانی