2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ سال ازت کوچیکتره نظر خود اقاپسر چیه ؟؟ دوستت داره؟؟

4سال من شهریور میشم 29 سال ولی خودش میخواد میگه مشکلی باسنت ندارم ولی من میگم بچه است ولی باز انتخاب دیگه ای ندارم از هر نظر بچه خوبیه

من اصلا دوست ندارم حاظم 10 یا 15 از خودم بزرگتر باشه اما کوچیکتر نه

خودمم دوس ندارم ولی من یبار تو عقد جدا شدم این خواستگارم بود اونو موقعه بخاطر سنش گفتم نه باز الان اومده میگه برام مهم نیست 

جاری من ۴سال بزرگتره الان شوهرش بعد از ۱۴_۱۵سال میزنه تو سرش تا حرفی میشه میگه تو یائسه‌ای تو نشاط نداری تو منو دلمرده کردی...در صورتيکه نه هنوز یائسه شده نه پیره اتفاقا انقدر به خودش میرسه که تفاوت سن به چشم‌ نیاد همه مدل لیزر و بوتاکس و رنگ موی چند میلیونی و لوازم آرایش چند میلیونی که این رفتار هم از نگرانی خودش سرچشمه میگیره...

4سال من شهریور میشم 29 سال ولی خودش میخواد میگه مشکلی باسنت ندارم ولی من میگم بچه است ولی باز انتخاب ...

خودت بیبی فیسی ؟

چهره اقاپسر به سنش میخوره؟؟

باید دوتاتون با مشاور ازدواج خیلی جدی صحبت کنید و مشورت کنید

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

خودمم دوس ندارم ولی من یبار تو عقد جدا شدم این خواستگارم بود اونو موقعه بخاطر سنش گفتم نه باز الان ا ...

چی بگموعزیزم رفتارشون چه جوریه خیلیها بعدا سرکوفت میزنن بهت میگن پیری چندسالتونه دیدم بعضیها بعدا مشکل زناشویی پیدا کردن

چی بگموعزیزم رفتارشون چه جوریه خیلیها بعدا سرکوفت میزنن بهت میگن پیری چندسالتونه دیدم بعضیها بعدا مش ...

اره خودم کشیدم این چیزارو نامزد قبلیم دوسال اختلاف داشتیم اولش گفت مهم نیست بعد شد بحرفه نه نه اش ولی این یکی خیلی با اون متفاوته قبلا هم خواستگارم بوده 

بهش بگو بعدا بخاطر ۴ سال که ازت بزرگترم بهم سرکوفت نمیزنی؟؟

خودش میگه اصن بهت نمیخوره بزرگتر از من باشی 

بعد خانواده اشم از اول میدنستن اخه یبار اومد خواستگاریم بخاطر سنش بهش گفتم نه

خودش میگه اصن بهت نمیخوره بزرگتر از من باشی  بعد خانواده اشم از اول میدنستن اخه یبار اومد خواس ...

چه خانواده خوبی داره 

اگر خانوادش راضین بهش فکر کن 

اقاپسر شغلشون چیه؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم