2777
2789
عنوان

کیا تلگرامشون کار میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 26 پست
فیلت ر نمیخواد یعنی ؟

نه 

شاید وقتی بخوای راه بندازیش فیل بخواد شایدم خودش پر.وکسی گذاشته باشه 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل گوگل بزن لینک مستقیم دانلود تل اصلی میاد

من الان لایت گرامم رو دارم هنوز فقط کد نمیاد مینویسه ب حساب تل رفته ک برام باز نمیشه پیامک و تماسم فعلا نشده

من الان لایت گرامم رو دارم هنوز فقط کد نمیاد مینویسه ب حساب تل رفته ک برام باز نمیشه پیامک و تماسم ف ...

روی سند اس ام اس بزن  

یا اسکرین بده ببینم چجوریه

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
باید اول تلگرام اصلی نصب کنی  بعد کد اومد تلگراف نصب کن مشکل ت برطرف میشه

الان تل اصلی وصل شد کدم اومد اما پیاما باز نمیشن . نمیدونم بازم فیل تر میخواد ؟