2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین

235 بازدید | 18 پست

سلام دوستان عزیز کنکوری 😘

این راهی که خیلی هاتون تازه میخواید تجربش کنید من چند باری طی کردم 😅 خیلی خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹 

هر سوالی دارید بپرسید تا جایی که در توانم باشه کمکتون میکنم لطفا شما هم برای حاجتهام دعا کنید

یکم منتظر میمونم که سوالات زیاد بشه بعد میام جواب میدم 

لطفا تاپیک به دوستاتون معرفی کنید 🌹🌸

عزیزای دلم که دوست دارن میتونن تو تاپیک های دیگم توی چله زیارت عاشورا و دعا توسل و ... شرکت کنن 🌹🌸 انشاالله همگی حاجت روا بشیم 🌸🌸🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه در طول سال آزمون شرکت نکنیم و فقط آزمون های سه روز یکبار شرکت کنم ضرر میکنم

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
اگه دوتا ازمون از قلمچی عقب افتادیم چیکار کنیم

عزیزم برنامه راهبردی نگاه کن چند بار جای جبران و مرور وجود داره پس اصلا استرس نداشته باشه . بودجه بندی های تابستون دوباره از اول مهر تکرار میشه الان یک دفترچه برای خودت بردار و مباحثی که نرسیدی یادداشت کن که بعدا حواست باشه بیشتر براشون وقت بزاری (تو همون دوهفته بعد از مهر که تو بودجه بندی بهش میرسی) بعد کاملا اون دو بخش فراموش کن و با ارامش برد سراغ درست

البته پیشنهاد من اینکه تابستان بیشتر روی نقاط ضعفت کار کنی مخصوصا روی درسی که مشکل بیشتری داری اینجوری اگر نیاز به کلاس هم داشته باشی میتونی تا مهر متوجه بشی و کلاس مناسبت همون اوایل مهر انتخاب کنی 

در مورد این موضوع هم توضیح میدم که چجوری باید متوجه بشی کلاس میخوای یا نه

حتما باید آزمون قلم چی شرکت کنیم؟

این حتمی نیست . دلیل ازمون شرکت کردن اینکه دانسته هات محک بزنی و بتونی تو شرایط شبیه سازی شده ازمون بدی حالا. بین ازمون قلم چی ماز گزینه ۲ میشه این ۵ تا مقایسه انجام داد

۱. از نظر نوع سوال و شباهت با کنکور های سطح بالا و سختی سوالات : ازمون ماز از همه بهتره و بعد میشه قلم چی

۲ از نظر جامع اماری اول قلم چیه که با اختلاف زیاد شرکت کننده هاش از همه بیشتر 

۳ از نظر حضوری بودن : قلم چی و گزینه ۲ حضوریه ولی ناز مجازی برگزار میشه 

۴ از نطر هزینه ماز از همه بهتره

۵ از نظر تغلب : ماز تقریبا تغلب توش غیر ممکنه 😂 ولی قلم چی به وفووور تغلب میشه البته برای شما درصد مهمه 

پیشنهاد من اینکه اگر تواناییش داری ماز و قلم چی برو اگر هزینش مقدور نیست تا اواسط (مثلا تا بهمن) با ماز پیش برو و اگر میتونی برو کتابخانه و ازمونت تو اون شرایط شبیه سازی کن که عادت کنی بعد برو قلم چی هم ثبت نام کن که به شرایط ازمون حضوری عادت کنی . 

البته اون ازمون اخر قلم چی نری بهتره (صد حال خالصه و خیلی هارو بخاطر استرس عقب میندازه 

عزیزم برنامه راهبردی نگاه کن چند بار جای جبران و مرور وجود داره پس اصلا استرس نداشته باشه . بودجه بن ...

دمت گرم فنون و عربی مشکل دارم با اقتصاد

کاربری دست دو تا دخترعمو😂🙏
اگه در طول سال آزمون شرکت نکنیم و فقط آزمون های سه روز یکبار شرکت کنم ضرر میکنم

بله عزیزم بزار اول این موضوع توضیح بدم، ازمون شرکت کردن چند تا هدف داره 

اولی اینکه دانسته هات بسنجی از اینکه همه مطالب یادگرفتی مطمئن بشی.

دومی با سیستم کنکور اشنا بشی و تو زمان معین سوالات حل کنی

و موارد دیگه که ۲ تا بالایی از همه مهم تره

حالا همه بچه ها کنکوری باید ازمون برن که ۲ تا مورد بالا حتما یاد بگیرن اما این ازمون میتونه فرم های مختلفی داشته باشه تو پیام اول یا دومم درمورد مقایسه ازمون ها گفتم اما اگر شرایط مالی شرکت نداری ۲ تا راه حل داری

یکی اینکه بری سمت بورسیه موسسات که معروف ترینش قلم چیه البته شنیدم یکم طول میکشه تا قبول کنن ( ببخشید از شرایطش خبر ندارم) 

مورد دوم اینکه برنامه راهبردی یکی از موسسات در نظر بگیری بعد براسا همون درس بخونی در کنارش کتاب هایی بگیری که از هر مبحث ازمون دارند ، بعد همون بودجه بمدی ازمون بدی . فقط لطفا سر در نظر گرفتن زمان با خودت سختگیر باش

دمت گرم فنون و عربی مشکل دارم با اقتصاد

من درسی دقیق نمیتونم بگم ولی دو تا فرم کلی برای محاسباتی و حفظی بهت میگم اینارو تا اخر تابستون پیش ببر اگر از ۲۰ ۳۰ بالا تر نرفتی بنطرم سمت کلاس بری بهتره 

درس های محاسباتی 

۱. کتاب خوب بخون و تمام تمرین هارا حل کن 

۲. بهتره برای فصل های سختی مثل ۳ دوازدهم اول درسنامه بخونی و فصل های متوسط نگاه کن خودت چجوری راحت تری و فصل اوی ساده اول تست بزن

۳. تستزبدون زمان و بررسی و یادداشت نکات 

۴. تست زماندار و درصد گیری و رفع اشکال 

۵ .مرور و خلاصه نویسی 

سعی کن خیلی راه حل های فرعی حفظ نکنی و بیشتر سعی کن با همون روش اصلی بری چون نزدیک کنکور برات سخت میشه همه این راه ها یادت بمونه . البته برای بخش هایی که فرمول کتاب نامفهومه روش جدید یادبگیر . 

۶ حتما حتما وقتی به تست زماندار رسیدی تیپ تست های مختلف مشخص کن و یک جایی یادداشت کن که بعد ب ای مرور خیلی کمک میکنه

براب تمام درس ها از الان کلاس نرو این مدت تا مدارس بزار براب فصل هایی که مشکل داری و اول اون هارا برطرف کن یه لینک از یک تاپیک برات میزارم اونجا هم یسری نکته گفتم اونا رو هم بخون درمورد اینکه چجوری کلاس بری 

موفق باشی

برای درس های حفظی (مثل زیست و حفظیات شیمی)

۱. خواندن متن کتاب به صورت روزنامه وار بدون هایلایت تا پایان گفتار (درحد چند دقیقه) 

۲. خواندن مجدد همان گفتار با مکث و سعی کن به مطالب مهم توجه کنی. (هایلایت نکن)

۳. سریع برو سراغ تست . تست بدون گرفتن زمان حل کن و پشت سر هم پیش نرو مثلا ۳ تا درمیون تست حل کن

۴. با بررسی تست های بخش قبل میتونی ۳ تا مورد مهم یادبگیری اولی. کدام بخش ها مهم تر و تست خیز تر اند و نکاتشون یادداشت کن 

دومی.کدام بخش هارا خوب یاد نگرفتی

سومی . چه سبک تستی مشکل داری و بیشتر ازت وقت میگیره 

۵. درسنامه بخش های سخت بخون (اگر فصل مهمه میتونی درسنامه کل فصل بخونی و حواست باشه خیلی وقت نگیره مخصوصا گه با تست بیشتر یاد میگیری تا با درسنامه ) 

۶. چند دور (درحد ۲ یا نهایتا ۳ دور) روش های بالا پیش برو بعد برو سراغ گرفتن زمان . بهترین کار اینکه تعداد تست و زمانی که میگیری با کنکور هماهنگ باشه که عادت کنی . اینجا میتونی درصد بگیری و بعد رفع اشکال شروع کمی به مارک کردن کتاب . بهتره دور اول با مداد رنگی مثلا نارنجی مارک کنی بعدا که کامل مسلط شدی بری سراغ هایلایتر