2777
2789

عزیزم من ۷ ماه زایمان طبیعی کردم وحشتناک هر روز بدتر میشد و دکار ها متوجه نمیشدم ازمایش خانم خوب بود حتی کم خون نبودم  یک مکمل خریدم خوردم با ویتامین دی ۳ و امپول د۳ زدم معجزه کرد امتحان کن    من مثل پیر زنها راه میرفتم وحشتناک مفاصل انگشت شونه پا ستون فقرات درد میکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین ۴۰۰ هزار یک روز درمیون با joint support  و مولتی خارجی خوردم با یک امپول دی ۳ تزریق کردم اینا همه باهم جواب داد تنها امپول زدم جواب نداد یک نیم ساعت هم راه رفتم خونرسانی خوب بشه   دکتر ها درمان نکردن یک متخصص مکمل داروخونه  خوبم کرد   مهمترینش joint support    داخلش موادش برا التهاب استخون و مفاصله   تحت لیسانس سویس مارک vitally ton