2777
2789
دلم داره میترکه التماستون میکنم واسه شفای دختر من هم دستاتون رو ببرید بالا و شفای دخترم رو از خدا بخواید التماستون میکنم یادتون نره دعاش کنید اگر میشه واسه شفاش صلوات هم بفرستید ممنونم.
میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد  اللهم صل علی محمد و آل محمد
خدایا شکرت 😍😍😍😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم خدایا یا ارحم الراحمین به حق چهارده معصوم دلایشون و دل همه مامانها رو با سلامتی و عاقبت به خیری بچه شون شاد کن . خدایا ما جزتو کی رو‌داریم ؟ خودت به بی کسیمون رحم کن و حاجاتمونو اجابت کن. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد انشاا.. به نیت چهارده معصوم هر چه زودتر شفا پیدا کنه.
اللهم صل علی محمد و ال محمد الهی که به حق صاحب این شب دختر عزیزت سلامتیش رو بدست بیاره. الهی که به حق جگر گوشه امام حسین همه بچه های مریض شفا بگیرن.
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.