2777
2789
عنوان

دیگ واقعا از دست خواهرم بریدم خسته کرده منو ب امام حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 24 پست
ب نظرم کلا بی خیالش شو چون معلومه خودخواهه  من متنفرم از آدمای خودخواه چ خواهرم باشه چ ی نفرد ...

دلم نمیزاره چون واقعا برام شخص مهمیه .

ولی هر وقت ک میزم پیشش افسرده میشم 

همسرم میگ چرا هر وقت میری بجای اینک دلت باز شه حالت گرفتس

دلم نمیزاره چون واقعا برام شخص مهمیه . ولی هر وقت ک میزم پیشش افسرده میشم  همسرم میگ چرا هر و ...

کاری از دستت بر میاد ک از این حالت درش بیاری؟

اون خودش باید بخواد تا خودش نخواد نمیتونه تغییر کنه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری از دستت بر میاد ک از این حالت درش بیاری؟ اون خودش باید بخواد تا خودش نخواد نمیتونه تغییر کنه

ن بر نمیاد چون اون شوخی هم کنم از دستم ناراحت میشه و ب بدترین شکل ممکن برداشت میکنه

چقدر تو منی دختر. فکر کردم مشکل خودم رو یکی از زبونم تایپ کرده. دقیقا خواهر منم همینه و بعد از پدرم بدتر شد. همه کاری براش کردیم مامانم به چه سختی بچه‌هاشرو بزرگ کرد ولی همیشه میگه هیچکاری برام نکردید. شوهرش ذهنش رو مسموم کرده. پدرم که فوت کرد بدتر شد. مرتب گریه میکنه ولی من میدونم از سر مشکلات دیگشه حتی گاهی میگه بابا رو حلال نمیکنم😑 چرا؟ چون فکرمیکنه به برادرا بیشتر داده و حقش خورده شده. من تازه عروس دعوتشون کردم خونمون. چقدر با شوهرم زحمت کشیدیم برای اولین مهمونی که شهر دیگه هم هستیم. یه حرف معمولی رو بهونه کرد با داداشم قهر کرد رفت تو اتاق گریه زاری

مهمونی رو به هممون کوفت کرد. خیلی رو مخن این آدما. مقصر اصلی هم شوار بدذاتشه که از خانوادش محبت و توجهی ندیده و میاد زحمات و محبتای ما رو توی چشم خواهرم خوار میکنه و بهش سرکوفت میزنه. خواهر تو هم احتمالا یه شوهر داره که سر شما بهش سرکوفت میزنه

چقدر تو منی دختر. فکر کردم مشکل خودم رو یکی از زبونم تایپ کرده. دقیقا خواهر منم همینه و بعد از پدرم ...

شوهرش ب شدت بده مارو خوش نمیبینه ولی خب خانواده شوهرش شوهرش شدت باهم خوبن ولی ما ها ن 

نمیدونم حس میکنم خواهرم ب بدبختی عادت کرده و دوس داره روز های خوب رو هم ب کام خودش تلخ کنه 

میدونم مشکلاتش زیاده ولی دلیل نمیشه خوبی بقیه رو نبینی

چقدر تو منی دختر. فکر کردم مشکل خودم رو یکی از زبونم تایپ کرده. دقیقا خواهر منم همینه و بعد از پدرم ...

اختلاف سنیت ون چقده کی کوچیکتره ؟براش چیکار میکنی ک حالش عوض شه

اختلاف سنیت ون چقده کی کوچیکتره ؟براش چیکار میکنی ک حالش عوض شه

یازده سال ازم بزرگتره. من ۳۶ اون ۴۷

هیچی ما چهارتا خواهریم. سعی میکنم کاراش نادیده بگیرم و بهش زنگ بزنم. باور کن بیشترش در توانم نیست و نمیتونم تحمل کنم

یازده سال ازم بزرگتره. من ۳۶ اون ۴۷ هیچی ما چهارتا خواهریم. سعی میکنم کاراش نادیده بگیرم و بهش زنگ ...

خوبه چن تا دیگ خواهر داری اگ مث من تنها بودی همه میگفتن تو چرا هوای خواهرت رو نداری تو چزا فلان نمیکنی