2777
2789
عنوان

بخاطر خواستگارم نگران حرف مردمم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 34 پست
من هم مو برام مهم بود ولی همسرم قد بلند نیستش...شاید ۱۷۵ باشه اما هیکلش ورزشیه و ورزشکاره خب باید ب ...

شوهر من کلی مو داشت ولی الان ریخته و برام مهم نیست 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی به خاستکارت یگی یه مدت در ارتباط‌باشیم تا همدیگه رو بهتر بشناسیم ، تو همون تایم هم بهش پیشنها ...

ناراحت نشه

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹
ببین ظاهر واقعا مهمه الان نگران مردمی باید بتونی تو خیابون دستشو بگیری راه بری که به اینم فک نکن ظ ...

اووه چه خوبه اینجوری 

کاش شوهر میگفت ! الان دارم اصرار میکنم واسه عمل دماغ نمیزاره

.
شوهر من کلی مو داشت ولی الان ریخته و برام مهم نیست 

خب شما  براتون مهم نبود من اینقدر این موضوع برام مهم بود که تو اقوامشون چک کردم پدر خدابیامرزش با وجود کلی شیمی درمانی بعد قطع شیمی درمانی در شصت و هوردی سالگی کلی مو داشتن و مادرشونم خرمن گیسو دارن ...اینا سلیقس دیگه ولی قد بالای ۱۸۰ برام مهم نبود ...یکی میبینی برعکسه 

من حرفم اینه استارتر اگر براش مهم نیس یا کم مهمه حتما قبولش کنه ولی اگر براش موضوع مهمیه رد کنه

ناراحت نشه

خب بببین داری دوره اشنایی میگذرونی که در مورد عیب و ایراد های همدیگه اشنا بشید و حالا یا رفعشو ن کنید یا کنار بیاید یا اگه نتونستید ، تمام کنید ! 

تو هم نمیای روز اول که بگی‌ دوسه هفته که گذشت و باهاش راحت شد  رابطت ، با قشنگی و بدون توهین حرف بزن در موردش 

مثلا بگو عکس قبلتو ببینم بعد که فرستاد بگو وای چقد عوض شدی و چقد بهتر بودی کاش میشد الانم‌مو بکاری و ..‌

.
اطرافیان چیزی نمیگن؟؟

شما اینقد نگران حرف مردمی عجیبه؟؟؟ 

ایشون سوهرش مو‌نداره خانمش میگه قبولش دارم و گوربابای حرف مردم ....

شما بردپیتم سوهرت بشه مردم حرف میزنن دل شما مهمه

بعدشم اگر حرف مردم زیاد برات مهم باشه زندگیتو از دست میدی

من شوهرم موهاش پرپشت اما قدش بلند نیس فک کردی پشت سر نگفتن؟؟؟؟ هیچ اهمیتی ندارههههه

شما اینقد نگران حرف مردمی عجیبه؟؟؟  ایشون سوهرش مو‌نداره خانمش میگه قبولش دارم و گوربابای حرف ...

مشکل همین‌جاست ک همیشه نگران حرف مردمم

مامانمم دائما مخالفت میکنه

مشکل همین‌جاست ک همیشه نگران حرف مردمم مامانمم دائما مخالفت میکنه

خب شما اصلا ازدواج نکن واقعاااا....شما به فرض با این اقا ازدواج کنی و خوشبخت بشی فامیل فک کردی چی میگن؟ خوشبختی شما رو میبینن میگن :راهی نداشت دیگه مجبور شد زن این بشه ..قیافشم که در حدش نیس ... و فلان و فلان 

مردم عادت ندارن چیزای خوبو خوشبختی بقیه رو ببینن 

بیشتر تمایل دارن بدبختی ببینن و خوشبختیو باور ندارن تا خوشبختی میبینن عیب میزارن رو دو طرف 

اگر برا این قشر میخوای ازدواج کنی پایان راه مشخصه

خب شما اصلا ازدواج نکن واقعاااا....شما به فرض با این اقا ازدواج کنی و خوشبخت بشی فامیل فک کردی چی می ...

مامانمو چجوری راضی کنم؟؟؟