2777
2789

خانما خواهرانه راهنمایی کنین مغزم داره میترکه انقدر فکر کردم و به نتیجه نرسیدم. من از بچگی عاشق آرایش و نقاشی و بازی با رنگ ها بودم. همش عروسکامو آرایش میکردم و اینجور چیزا. ولی هیچوقت از درس خواندن خوشم نمیومد. بزرگ تر که شدم علاقم به آرایش کردن و اینا زیاد شد تا جایی که الان انواع وسیله آرایش دارم و تو عروسیا چندین بار خواهرمو و دختر عموم و عروسای عموم رو آرایش کردم خوششون اومده. الان به سرم زده برم دنبال علاقم و ادامه بدم ولی میترسم موفق نشم چون وضع مالیمون خیلی خوب نیست و آرایشگری سرمایه زیاد میخواد همسرم راضیه ولی میگه اگه وسط راه کنار نمی‌کشی پشتتم نه اینکه دو روز دیگه بگی نشد. باید تلاش کنی و اینا نمی‌دونم چیکار کنم تروخدا راهنمایی کنین

اینم بگم که بین ادامه درسم و مستقل شدن موندم. آخه به درس علاقه ندارم ادامه بدم هم به دردم نمیخوره. سنم کمه ولی همه میگن دوسال دیگه بچه بیاری نمیتونی کار کنی و پولت انکار انداختی تو جوب خیلی مغزم درگیره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.