2777
2789

ساعتی توجه نکردم یه روز میبره ولی 

گوشیتون چیه ؟؟

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوت۱۲پرو هر ساعت ۱۲درصد کم می‌کنه زیاد نیست؟

ن خوبه منم دو روزه گوشی خریدم همینجوریه 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
خوب یه روز حدودا چند ساعت باهاش کار میکنین؟

تا هر وقت بیدارم دستمه کلا در حال کار کردنه یه روز میبره 

مبارکتون باشه نمی‌دونم شاید زیادی حساسم آخه باطریش۵۰۰۰هست انتظارم بیشتر بود

ن خواهر همینه گوشی منم ۵۰۰۰ قبلیمم ۵۰۰۰ بود همینجوری بود 

ن خواهر همینه گوشی منم ۵۰۰۰ قبلیمم ۵۰۰۰ بود همینجوری بود 

آها مرسی وقتی میگین یه روز احساس میکنم حداقل ۱۲ساعت دستتون هست من اگه مدام دستم باشه صفر تا  ۱۰۰تو ۸ساعت تمومه 

آها مرسی وقتی میگین یه روز احساس میکنم حداقل ۱۲ساعت دستتون هست من اگه مدام دستم باشه صفر تا  ۱۰ ...

نتت روشنه؟

نت سیم کارت خیلی شارژ میخوره

از طرفی هم کلا گوشی های شیائومی به همون مقداری که زودتر شارژ میشن زودتر هم شارژ از دست میدن طبیعیه

{ خانم هستم }
آها مرسی وقتی میگین یه روز احساس میکنم حداقل ۱۲ساعت دستتون هست من اگه مدام دستم باشه صفر تا  ۱۰ ...

بله اگ نت روشن باشه تو ۸ ساعت تمومه 

من روزی ۶ ساعت با نت کار میکنم بقیش در حال اهنگ خوندنه 

نتت روشنه؟ نت سیم کارت خیلی شارژ میخوره از طرفی هم کلا گوشی های شیائومی به همون مقداری که زودتر شا ...

بله با نت روشن. البته بازی کنم هم همینطوره.ولی کار با خود گوشی هر ۱۰دقیقه حدودا یک درصد

بله با نت روشن. البته بازی کنم هم همینطوره.ولی کار با خود گوشی هر ۱۰دقیقه حدودا یک درصد

بازی که از نت هم بیشتر شارژ میخوره

ده دقیقه یه درصد خیلی خوبه اون دیگه به خاطر روشن بودن صفحه نمایش و آنتن گوشیه

{ خانم هستم }