2777
2789

پدر و مادر که اصلا احساس ندارن بخصوص بابام که خودشیفتهه س اصلا انگار نه انگار ما هستیم هیچ حرف و خواسته ای نمیتونیم داشنه باشیم اینقدر که رو ارتباطمون با بقیه هم اثر گذاشته همش احساس ضعف دارم 

هیچ وقت نتونستیم ما بچه ها حتی با مادرمون درد دل کنیم در مورد احساسمون و مشکلات بیرونمون 

حتی بچه ها هم از هم دوریم 

یه رابطه ی سرد چندین ساله رو باید چیکار هیچ کدوم نقطه امن هم دیکه نیسیم و پر از حرف و مشکلیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ی ایرانیِ مسلمون همینه .. 

الان دقیقا چه ربطی به مسلمون داره

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

هممون تو سری خوریم فقط یه نفر دستور میده فقط حال بابام مهم همش فکر میکنه حرفاش درست و برچسب نفهمی به ما میزنه و اینجوری تو اجتماع نمیتونیم دووم بیاریم 

من خیلی احساسی ام اینقدر که دلم به حال خواهرام و داداشم میسوزه دلم به حال مامانم میسوزه که هممون تنهاییم و ولی نمیدونم چیکار کنم