بیااین دستور پخت یه اکبر جوجه خفن بهتون بگم😍
مرغای کوچیک از وسط نصف کنید زیر ۱ کیلو
یا مث من ساق و ران بخرین،حتما با پوست باشه
یه شب تا صب بذارین تو اب نمک،بعدش حسابیییی خشکش کنید،تو روغن داغ سرخش کنیم دو طرفشو،بعد کره بندازین توش،و بازم روغن،یه لیوانم ابجوش،دم کنی بذارین هرچند دقیقه یبار برش گردونین،در اخر اگ خواستین دو قاشق زعفرون بزنید و تامام،کل مدت پختش ۱:۳۰ ساعته،خیلیی خیلی مغز پخت میشه.توی ماهیتابه و یا قابلمه نچسب بذارین حتماااا
نیاز به مرینت و پیازو بقیه طعم دهنده ها نداره بوش کامل میره
https://s8.uupload.ir/files/ab34aa2b-912c-4be7-b75a-bf22c88a42cd_58s0.jpeg