2777
2789
عنوان

خواستگار با این شرایط خوبه؟؟؟

381 بازدید | 21 پست

لحاط فرهنگی مالی اخلاقی خوبه

خانواده مناسب و ...

اما فقط یکم از من بلندتره خیلی کم

و جلوی موهاش کچله

هیکلش هم خوبه

تیپ هم خوب

چکار کنم موندم

مامانم خودش از مرد کچل خوشش نمیاد 

هی میگه پشیمون میشی😐😐

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مو بکاره😐

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
نگفتم ینی روم نمیشه بگم

خب بپرس واسه عروسی نمیخواد بکاره؟

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
مامانت، از مرد کچل خوشش نمیاد خودت چی؟ برا کچلیش میشه مو بکاره 

هی میخواد رو نظر منم تاثیر بزاره وگرنه من خیلی مشکلی ندارم

نگران اطرافیانم .‌‌...

سخت نگیر  اگ مشکل موعه ک الان همه دارن میکارن بعدا ک زنش شدی ب حرفت گوش میده میره میکاره

نگران حرف آدمای دور و برم هستم

هی میخواد رو نظر منم تاثیر بزاره وگرنه من خیلی مشکلی ندارم نگران اطرافیانم .‌‌...

اگه متظورت کچلیشه، که مو بکاره، اگه شرایطش باهات جوره به این فک نکن، بهش بگو قبل خاستگاری مواشو درس کنه