2777
2789
عنوان

۱۳ صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 19 پست
بله میدونم یادم اومد تاپیک زدم نگفتم که امروزه 

متوجه شدم خوب کاری کردین، هر چند وقت همین کارو انجام بدین یادمون نمی‌ره هی یادآوری می‌شه، منم محض اطلاع گفتم، بعضیا نمی‌دونن ۱۳ صفر به شمسی چه روزی می‌شه.

من میخام وکالت قبول بشم چی بخرم🤔؟

مثلا یه کتاب مربوط به وکالت بگیر انشاالله بعد ازش استفاده کنی

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه شدم خوب کاری کردین، هر چند وقت همین کارو انجام بدین یادمون نمی‌ره هی یادآوری می‌شه، منم محض اط ...

درسته ممنون🌹

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

متوجه شدم خوب کاری کردین، هر چند وقت همین کارو انجام بدین یادمون نمی‌ره هی یادآوری می‌شه، منم محض اط ...

میشه چهارشنبه ۸ شهریور

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

منم سیزده صفر خبر بدین لطفاً

فردا ۱۳ صفره

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز