2777
2789
عنوان

کیا سقط جنین داشتن

206 بازدید | 13 پست

خودم ۱۰روز سقط کردم.میگن خیلی زیاد شده اطرافیانم زیاد شنیدم .بنظرتون ممکنه طبیعی باشه؟...تو بیمارستانم که بستری شدم خیلی خانوما بی دلیل بچشون دیگ رشد نکرده یا مشکلی پیش اومده براش ...بیاین اگه تجربه دارید بگید بنظرتون دلیلش چی بوده و با افسردگی بعدش چیکار کردید ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دو تا سقط کردم با هر کی هم حرف میزنم تجربه سقط داشته نمیدونم تو از کجایی اینجا هر کی یه چیزی میگه من تو تبریزم شنیدم بخاطر خشک شدن دریاچه ارومیه است بخاطر الودگی نمکی که تولید میکنه تازه میگن بدتر هم میشه خدا به دادمون برسه😭

منم برج ۱۰ پارسال سقط کردم  هنوزم برام سخته

۴ ماه اقدام کردم نشد

دکترم متوجه شد کیست دارم 

پریودمم منظمه 

ال دی داده 

ب نظرتون کیست در باروری تاثیر داره؟

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

تا دلت بخواد سقط داشتم☺

افسردگی هم گرفتم ولی خداروشکر الان یه دختر دوساله دارم و 10هفته باردارم😀

دلیل علمی سقط هام پیدا نشد ولی یه ماما محلی گفت که رحمت پیچ خورده برا همین خون به جنین نمیرسه و قلب تشکیل نمیشه یه سری دارو بهم داد بعدش بارداری سالمی داستم الان هم بدون هیچ دارویی شکر خدا باردارشدم

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
من چندماه پیش سقط کردم بچه یهو ایست قلبی کرد چقد خانم میومد ک تو هفته های بالا بچشون یهو ایست قلبی م ...

ای خدا من چشمم خیلی ترسیده 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من خودم دو تا سقط کردم با هر کی هم حرف میزنم تجربه سقط داشته نمیدونم تو از کجایی اینجا هر کی یه چیزی ...

چقدر بد اینجا میگن علتش کیفیت خود جنینه و ضعیف بودن جسم مادر برای نگهداری بخاطر تغذیه نامناسب

منم برج ۱۰ پارسال سقط کردم  هنوزم برام سخته ۴ ماه اقدام کردم نشد دکترم متوجه شد کیست دارم&nbs ...

اره بارداری رو یکم به تعویق میندازه ولی خب خیلی ها هم با وجود کیست باردار میشن

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
چقدر بد اینجا میگن علتش کیفیت خود جنینه و ضعیف بودن جسم مادر برای نگهداری بخاطر تغذیه نامناسب

شوهرم یکم ضعیف بود درمان کرد ولی بازم سقط شد یعنی بهبودش تاثیری نداشت

اره بارداری رو یکم به تعویق میندازه ولی خب خیلی ها هم با وجود کیست باردار میشن

رفتم برای ای وی اف دیگه گفتن کیست هست

اره حتما اول کیستتو درمان کن 

ب نظرتون با ی دوره ال دی میفته 

من با کسی حرف نمیزنم از خانواده همسرم 

ولی هر سری ک پریود میشم عذاب میکشم