2777
2789
عنوان

با دیدن خوشبختیش حالم خیلی بدشد

158 بازدید | 11 پست

من اینطوری نبودم که.-وقتی میبینم سر پیش درافتاده ترین چیزا کلی عذاب میکشم واون ده تا ده تاپله پیشرفت می‌کنه ....عدالت خدا کجاست پس خانواده خوب ثروت شادی پول سلامتی دل خوش.واقعا دلخورم ازخدای خودم 

اسی من گذشته هاا انقدررادم خوش قلبی بودم چون مطمئن بودم ایندمنم خوب میشه سرسوزن حسادت نمیکردم...ولی بعدها زندگیم سختترم شد ازنظر روحی درعذاب شدیدبودم والانم هست شاید باورت نشه منی ک انقد خوش قلب بودم تو قلبم خوشیه همه رومیخواستم ..الان خوشبختیه بقیه اذیتم میکنه..ذاتممم خراب شد..😢😑انقد خورد توذوقم ونرسیدم ب چیزاییک میخاستم

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بقیه خیرو خوبی بخواه تا بازتابش تو زندگی خودت برگرده

حسادت باعث تنگ دستی و عذاب و شکست میشه

این فکرا باعث میشه موقع تصمیم گیری مغز قفل کنه و تصمیم درست نتنوی بگیری پس خودت رو رها کن و ذهنت رو از این افکار مسموم خالی کن 

شاکر باش برای هر چی که خدا بهت داده و نداده تا بهشون برسی

خواسته هات رو بنویس که خدا به قلم قسم خورده 

ان شاالله درهای رحمت طوری به روت باز بشه که هیچ بنده ای قادر به بستنش نباشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
دلتو صاف کن عزیزم از خوشبختی دیگران خوشحال باش و خوب بخواه برا دیگران تسلیم امر پروردگار باش

چ حرفهایی که به ظاهر زیبایند .اما انها دور تراز اننند ک بداننند آدمی چرا وچگونه رنج میکشد!

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

منم دوس ندارم حسادت کنم ولی اونقد زندگیم سخته غبطه میخورم حسادت نه ولی غبطشم کلی باعث ایجاد ناراحتی درونم میشه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
نبودم مدتیه اینطور شدم.ولی چشم توصیه اتون بجان دل انجام میدم

قربونت عزیزم 

چشمت سلامت و بی بلا

روزی 5دقیقه اول صبح با خدا صحبت کن ...من همیشه تو مسیر کارم صحبت میکنم و برای چیزایی که بهم داده شکرش میکنم حتی چیزایی که نداده هم میگم ممنون که دادی

مثلا یک خونه بزرگ میخوام میگم خدایا شکرت که خونه بزرگی بهم دادی 

خدایا شکرت که هوای من و بچه هامو داری

خدایا ازت ممنونم که آدمهای خوب سر راهم میزاری

خدایا شکرت که موقعیت های خوب برام جور میکنی

خدایا شکرت که خودم و بچه هام زیبا و سلامت هستیم

خدایا شکرت که کار خوب دارم

خدایا شکرت که همیشه کارت بانکیم پراز پوله

خدایا شکرت که خونه دارم و سفره م همیشه پر از نعمتهای توعه

و هرچی که برات اتفاق میافته و خوبه و درنظر داری رو فرض من که بهت داده و بابتش شکر کن

ان شاالله که به همه خواسته هات برسه

قربونت عزیزم  چشمت سلامت و بی بلا روزی 5دقیقه اول صبح با خدا صحبت کن ...من همیشه تو مسیر کارم ...

باور میکنی ک باهاش حرف میزنم وشکر گذارم.باور میکنی ک خیلی اتفاقای مثبت برام افتاده .اما با دیدن یک صحنه خالم بدشد.حس کردم بقیه زود به هواستشون میرسن من باسختی 

باور میکنی ک باهاش حرف میزنم وشکر گذارم.باور میکنی ک خیلی اتفاقای مثبت برام افتاده .اما با دیدن یک ص ...

اینطور نیست همه سختی هایی دارن که شما ازش خبر نداری

بعدشم کاش خدا چیزی میده پایدار باشه و زود از دستش ندی این مهمه