2777
2789
عنوان

دختر ۷سالمو بدجوری زدم عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 33 پست
ول کنین انقد بندشون نکنین درس درس درس  بزار بچگیش کنه  بزار کلاسای هنری موسقی و... بچه ا ...

عزیزم از اول خرداد تا الان چقدر میشه؟تعطیل بودو کاری بهش نداشتم ده روزه براش کتاب کار گرفتم گفتم روزی دوصفحه حل کن زیاده؟همونم به زور حل میکنه وقتایی که بچه ها نیستن میشینه پای فلش دل به درس نمیده، اما اوضاعشم داغون شده کلا حروف یادش شده بنظرت نباید باهاش کارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونی درکم کنی؟هرروز بچه ها اینجان ، صبح و عصر ،از کارو زندگی انداختن منو هی میان و میرن دختر ...

برا یادگیری کلمات لازم نیست کتاب کار براش بگیری...همین که خودتون کتاب خون باشی دخترت میبینه و ناحوداگاه کشیده میشه سمت کتاب خوندن.... دخترتون رو ببرید کتابفروشی کتابای داستان مناسب سنش بذارین انتخاب کنه خودش میخونه و دایره کلماتش بزرگتر میشه.