2777
2789

من با جاری و مادرشوهر تو یه ساختمونم خواهرشوهرمم به تازگی اومده نزدیک ما دوتا دختر داره ،جاریمم یه پسر داره، تقریبا با دخترمن همسنن، هرروز خدا میان اینجا تو حیاط به بازی کردن ازصبح خودشون میان بعدازظهرا هم با ماماناشون، دختر من میخواد بره کلاس دوم براش کتاب کار گرفتم گفتم سمت صبح روزی دوسه صفحه کارکن ازخونه هم بیرون نرو گرمه مریض میشی عصر برو، اما باز تاصدای بچه هارو میشنوه انگار بار اوله که میبینشون همچین پر میزنه که بره تو حیاط بخدا دیوانم کرده

امروزم داشتم باهاش کارمیکردم تاصدای بچه هارو شنید باز دیگه انگار منو ن میدید نه صدامو میفهمید همه ی سوالارو اشتباه جواب میدادو هی میگفت زوذباش دیگه بدو دیگه اصلا پرخاشگرم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارش داری بچه رو

همین ۳ ماه تابستونم میتونه بازی کنه مینشونیش تو خونه

مگه ما بچه نبودیم تو گرما بازی نمیکردیم 

حق داره صدای بچه هارو میشنوه چطور دلش نخواد

حالا من آرزوم بود بچم همبازی میداشت

بابا کلاس دومیه ولش کن بچگی کنه یعنی چی اخه از الان بچه رو میبندین به کلاس و کتاب کار حالا زمان کنک ...

عزیزم همه ی حروفو فراموش کرده علی رو با الف مینویسه کلاس اول پایه هست اینم از اول خرداد تعطیل بود ده روزه براش کتاب گرفتم

منم بدجوری زدمش خودم الان عذاب وجدان دارم 

اشتباه کردی زدیش

دیگه کاریش نداشته باش بذار بره بازی کنه

مگه چقدر بچه میمونه

من بهترین خاطرات عمرم همون روزاییه که تو کوچه با بچه های همسایه بازی میکردیم 

توروخدا کاریش نداشته باش

بذار بچگی کنه

بزار بچه بره بازی کنه بزار تا بچست از بچگی لذت ببره 

غروب ها و اینا باهاش کار کن

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉

یعنی نه ماه درس کافی نیس ک تابستونو هم‌میگیریش ب درس 

این‌کارا فقط از درس زده ش میکنه 

میتونی بجای صبحا وقتایی رو واسه تمرین درس باهاش انتخاب کنی ک‌اونا نیستن اصلا

😑 
عزیزم همه ی حروفو فراموش کرده علی رو با الف مینویسه کلاس اول پایه هست اینم از اول خرداد تعطیل بود ده ...

خوب شب ها باهاش کار کن

اینطوری از درس زده میشه

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
چیکارش داری بچه رو همین ۳ ماه تابستونم میتونه بازی کنه مینشونیش تو خونه مگه ما بچه نبودیم تو گرما ...

عزیزم میتونی درکم کنی؟هرروز بچه ها اینجان ، صبح و عصر ،از کارو زندگی انداختن منو هی میان و میرن دخترمنم دنبالشون نه غذاشو میفهمه نه خواب نه درس 

عزیزم همه ی حروفو فراموش کرده علی رو با الف مینویسه کلاس اول پایه هست اینم از اول خرداد تعطیل بود ده ...

درست میشه ۱۵ روز آخر شهریور بشین باهاش کار کن

بذار بازی کنه الان

بچه من تو خونه هر روز التماسِ منو میکنه باهام بازی کن

بچت همبازی داره بذار بازی کنه

عزیزم میدونم توهم خسته میشی کنترلتو از دست میدی 

اما بچگی خودت به یاد بیار چه ذوقی میکردیم با بچه ها تو کوچه بازی میکردیم تمام زندگی بچه ها بازی کردن با دوستاشونه 

براش کادو بگیر گناه داره با کتک زدن اعتماد به نفس بچه داغون میشه 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱