2777
2789

آره میتونی چون تخمدان ها سر جاشونن  و تخمک تو تخمدان تولید میشه   

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میتونی با آی وی اف بچه دار بشی اگر ذخیره تخمدان خوب داشته باشی.

منم انجام دادم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من دارم آی وی اف تعیین جنسیت انجام میدم خدود۸۰تومنی خرجشه

انشالله به نتیجه میرسی گلم

من یه سوال ذهنما خیلی درگیر کرده

اگه بعد که انتقال دادن به رحم 

رحم پس داد و بارداری صورت نگرفت این پول همش سوخت میشه و دفعه بعد دوباره از اول این هزینه باید انجام بشه؟

مادرتون تی ال انجام دادن؟؟؟  ممکنه اسم پزشک شون رو بفرستید؟؟  کاملا رایگان یا اینکه طرف ...

عزیزم مامانم ای وی اف انجام داده 

بیمارستان زینبیه شیراز 

زیر نظر دکتر افسون زارع هم هست بهترین دکتره 

بیمه ی تکمیلی داریم اما بهش گفته بودن چون بچه ی اول هست از طریق ای وی آف هزینه ی تخمک کشی و انتقال رایگان می‌شه 

البته به غیر از ویزیت و سونو بقیه ی چیزا رایگان 

چون باره اولش بوده واسه ای وی آف 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

عزیزم مامانم ای وی اف انجام داده  بیمارستان زینبیه شیراز  زیر نظر دکتر افسون زارع هم هست ...

سلام عزیرم برای همه کسایی که مشکل ناباروری دارن رایگانه یا فقط کسایی که عمل تی ال انجام دادن

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
برا بچه غیر اول باتعیین جنسیت ،قیمتشو نمیدونی

تعیین جنسیت ۳۰میلیون هست فک کنم آخه یکی از کاربرا هم راهنماییش کردم رفته بود اونم میخواست تعیین جنسیت کنه همش می‌گفت خدا خیرت بده راهنمایی کردی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg