2777
2789

همش دارم به خودم روحیه میدم دائم دارم روحیه میدم 

طرف بعد ۲ ۳ روز جواب داد گفت این هدیه بود که دادین به من پسش نمیتونم بدم شرمندم قبلا خیلی براتون جبران کردم فعلا چیزیم نیاز ندارم یه لحظه مغزم استوپ

کرد😔😭💔

لعنت به من دیگه روم نشد بهش بگم پول نیازم پولو گرفت و فلنگو بست و...😭😔💔

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت واریز چی بوده 

طرف رو می شناختم گفت ۸ میلیون نیاز دارم بدين جبران میکنم یهویی جوگیر شدم مهربونی کردم پولو دادم رفت😭😔💔

دلم گرفته

منم 500 تومن دادم به دوره الکی طرف هیچی یاد نداد که هیچ جوابم نمیده حرومش الهی 😐

‌شاید پولش زیاد نباشه ول اون روز بارون بود تو بارون رفتم براش واریز کردم بدش به دوا و دکتر انشالله 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
اخه با کدوم عقل همچین کاری کردی

نمیدونم جوگیر شدم مهربون شدم خاک تو سرم دعا کنید همین الان زنده زنده سکته کنم بمیرم خسته شدم ۸ میلیون دادم رفت لعنت به من دیکه نمیدونم چی بگم خدایا من چقدر اخه خنگم تلاش چند ماه نو تو یه شب به باد دادم خدا منو مرگ نده