2777
2789
عنوان

جای من باشید چکار میکنید

116 بازدید | 4 پست

ما برای یکپارچه رانا به اسمون دراومد سه ماه پیش الآنم  پیامک تبدیل ۲۰۷برام اومده دو روز بود شوهرم گفت پولشو نداریم بزار همون رانا دعوت نامه اومد پول میریزیم بعد امروز بهم زنگ  زده ک خواهرم زادم گفته بهت پول میدم اگر کم داری صد تومن بقیشم حالا ماشین مونومیفروشیم قرض اونم موقع وامم جور شد میدم یا طلا میفروشیم 

هم اینکه دیگه تا موعد ماشین دیگه ماشین نداریم 

بچه ها بنظرتون من چکار کنم چون ماشینش به اسم مادرشه بگم همین ۲۰۷بگیره ک به اسم خودم هست یا صبر کنم موعد رانا بیاد چون کلا تا الان هرچی ماشین داشتیم بدون صندوق بوده شوهرم برای این خیلی غر میزد الان میگفت چکار کنم اگر ۲۰۷میخواید پول بریزیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۷ کلاسش از رانا بهتره .و از همه مهم تر ۲۰۷ به نام خودت هس .دو دستی بچسب به ۲۰۷

رانا هم به اسم خودمه نوشتم ولی دعوت نامش هنوز نیامده 

گفتم ک این پیامک تیبدل اومده ک به رانا تیبدل کنیم