2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دکتر مومن و با انصافیه. برای من دو سال پیش طبیعی عمل کرد و خیلی خوشگل شده اصلا هم درد نداشتم ولی بعضیا رو هم خیلی خراب کرده ولی منو الحمدلله خوب دراورد البته بینی من گوشتی نبود.

🍃

بچه های کرملنشاه زیاد نیستن اینجا و لی میگن ملکی خوبه اما من تو فامیل هر کی عمل کرده برگشته بجز دختر ...

یعنی چی برگشته؟ من دو سال پیش عمل کردم هر سال بیشتر ورش کم میشه و کوچیکر میشه بزرگتر شدن و برگشتن بیشتر برای کسانی هست که زیر ٢٠ سال عمل می کنن که خیلی اشتباهه.

🍃

یعنی چی برگشته؟ من دو سال پیش عمل کردم هر سال بیشتر ورش کم میشه و کوچیکر میشه بزرگتر شدن و برگشتن بی ...

مثلاعزیزم من زن عموم ۴۰ سالش بود عمل کرد اما الان نسبت به اول بزرگتر شده اول که عمل کرده بود

یعنی چی برگشته؟ من دو سال پیش عمل کردم هر سال بیشتر ورش کم میشه و کوچیکر میشه بزرگتر شدن و برگشتن بی ...

من ده ماهه عمل کردم چند روزه احساس میکنم سفتی نوک بینیم که کمتر شده حس میکنم نوک بینی خییلی بزرگتر شده و افتاده شده از اولش هم بزرگتر . 

من ده ماهه عمل کردم چند روزه احساس میکنم سفتی نوک بینیم که کمتر شده حس میکنم نوک بینی خییلی بزرگتر ش ...

منم تا یکسال همینطوری بودم عزیزم هر بار یه قسمت از بینیم ورم می کرد الان تقریبا یکسال و نیمه که گذشته و دیگه اصلا ورم نداره. نگران نباش ده ماه زوده

🍃