2777
2789
عنوان

به نظرتون بعد ی ماه بهش بگم؟

540 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها من ی ماه پیش ی پارچه بردم پیش خیاط ناشناس و گند زد به لباس خودم و دخترم یعنی کاملا متفاوت با چیزی که من خواسته بودم درست کرده بود و من به شدت کم رو و خجالتی هستم و پولش رو دادم و اومدم بیرون .یک ماه گذشته و من دیگه لباسا رو نپوشیدم ولی هربار چشمم بهش میخوره عصبی میشم به نظرتون به خیاط پیام بدم الان؟حداقل دلم خنک بشه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

همون موقع باید میگفتی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه اون موقع نباید تحویل میگرفتی 

اره به هر کس نشون میدم میگن چطور تحویل گرفتی ما بودیم اصلا پول نمی‌دادیم و پول پارچه هم میگرفتیم

مامان منم یه پارچه ی گرون قیمت داشت داد به خیاط پارچشو داغون کرد فکرشو بکن پارچه ای که به متراژ ۴متره و حتی اضافه میومد آستیناش کوتاه بود 

مامانمم روش نمیشد بره بگیره پولشو نده 

منم نامردی نکردم رفتم لباسو ازش گرفتم گفتم پولشو واست انتقال میدم بعدم اومدم 

بعدش هی زنگ میزد پولشو بزن به کارت گفتم بیشعور پارچه ی خداتومنو خراب کردی حالا پول میخوای 

وایساد ناله و نفرین کردن منم آنقدر خفتش دادم دلم خنک شد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

چ کاریه نوش دارو بعد مرگ فاید نداره جااانم اعتماد بنفستو بالا ببر از هیچکس نترس میتونستی همون موقع بگی این اون مدلی نیست ک من خواستم بعد ی ماه خود خوری تازه پیام بدی دلت خنک شه!!!!!

حتمااا رو اعتماد بنفس و کم روییت کار کن 

مامان منم یه پارچه ی گرون قیمت داشت داد به خیاط پارچشو داغون کرد فکرشو بکن پارچه ای که به متراژ ۴متر ...

😐😐😐دیگ شما هم از اونور بوم افتادی

باید دستمزدشو میدادین، ولی کمتر

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
😐😐😐دیگ شما هم از اونور بوم افتادی باید دستمزدشو میدادین، ولی کمتر

همین که پول پارچه ی خداتومنو نخواستم خیلی در حقش لطف کردم 

خودش هم میدونست پارچه گرون افتاده پامون اما زیر بار نمی‌رفت 

پارچه ی مجلسی بود عزیزم یک و خورده ای پامون افتاده بود 

در صورتی که دستمزدش ۳۰۰میشد 

به نظر شما این که دستمزد ندادم بهش ناحقی بوده ؟

عزیزم شما اون کاربری نیستی که تو تاپیک یه پسری از راه رسید کلی حرفای چرت میزد شب تا صبح همش هی اذیتش میکردیم می‌گفتیم تی تاپ ؟

مامان منم یه پارچه ی گرون قیمت داشت داد به خیاط پارچشو داغون کرد فکرشو بکن پارچه ای که به متراژ ۴متر ...

کاش منم اصلا لباس رو تحویل نمیگرفتم پارچه رو گرون خریدم 

همین که پول پارچه ی خداتومنو نخواستم خیلی در حقش لطف کردم  خودش هم میدونست پارچه گرون افتاده پ ...

بله ناحقی بوده. بالاخره اونم وقت گذاشته، باید نصفشو واریز میکردید

چ لباسی میخواسته بدوزه ک ۳۰۰ دستمزدش بود؟

عزیزم شما اون کاربری نیستی که تو تاپیک یه پسری از راه رسید کلی حرفای چرت میزد شب تا صبح همش هی اذیتش ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

نه به نظر منم خوب کردن .کاش ایشون پیش من بودن حساب این خیاط هم میرسیدن.

کاش منم اصلا لباس رو تحویل نمیگرفتم پارچه رو گرون خریدم 

اگه تحویل نمیگرفتی پول هم نمی‌دادی که بیشتر ضرر میکردی 

لباس هم هر چند داغون میموند واسه خودش