2777
2789

شوهرتم مشکلی داشت؟

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل مادرشوهرته با این تفاسیر

میخوای از شوهرت جدا شی..؟

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
شوهرتم مشکلی داشت؟

مشکل برا یه ثانیه ست... بد اخلاق بد دهن و بی تربیت.. خودش و از من بالا تر میدونست همیشه.. من دوسال اینارو تحمل کردم نذاشتم کسی بفهمه بعد پررو پررو بهم خیانت کرد... یعنی فقط دیدم با یه نفر چت کرده با تعداد بالای پیامک.. متن پیاما ندیدم اما شکی درش نیست ک دوست بودن😐 اینهمه من اخلاق عنش و تحمل نکردم ک خیانت هم بکنه کتکمم بزنه... 

خدا لعنت کنه اینجور مادرشوهر ها رو. زمانی که بچشون پسر خونه بود معذرت میخوام گ و ه م حسابش نمیکردن وقتی زن میگیرن میشن عزیز دل مادر

مادرشوهر منم خیلی دخالت میکنه تو زندگیمون سرش تو اون چیزی که نرفته نیست تازه من رو نمیدم ولی باز اون کار خود‌و میکنه 

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

غلط میکنه. زن حتی میتونه کارای خونه خودش رو هم انجام نده. 

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

تاپیکتو خوندم

اصل مطلبو خط اخر تاپیکت گفتی

"شوهرم با مادرش موافق بود و همش از جانب مادرش حرف میزد و بعضی اوقات هم ک متوجه میشد حق با منه توجیح میکرد ...."

این یعنی همسرت ادم بالغ و مستقلی نبوده 

این مرده ک ب خانوادش میفهمونه چطوری با همسرش رفتار کنن

اگه برای خانمش ارزش قائل بشه با احترام برخورد کنه بقیه هم با احترام برخورد میکنن 

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
تاپیکتو خوندم اصل مطلبو خط اخر تاپیکت گفتی "شوهرم با مادرش موافق بود و همش از جانب مادرش حرف میزد ...

حرف دل منو زدی... با همه ی اینا هیچوقت برام ارزس قائل نبود خودش کار درست حسابی نداشت من معلم بودم هیچوقت ازش پول نمیگرفتم تحت فشار نمیذاشتمش اما اون بهم بی احترامی میکرد تحقیرم میکرد اسم‌ روم میذاشت اینارو تحمل کردم بعد بهم خیانت کرد و چون بخاطر خیانتش سرد شدم ب وحشیانه ترین شکل ممکن کتکم زد شانس اوردم ک زنده موندم 

حرف دل منو زدی... با همه ی اینا هیچوقت برام ارزس قائل نبود خودش کار درست حسابی نداشت من معلم بودم هی ...

عزیزم قدر خودتو بدون

ماشالله مستقلی میتونی با ادم بهتری ازدواج کنی ک حداقل کنارش ارامش داشته باشی

الان ک جدا شدی اصلا خودتو ناراحت نکن و برای ازدواج بعدیت هم عجله نکن وقت بذار قشنگ طرف مقابل رو بشناس

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
عزیزم قدر خودتو بدون ماشالله مستقلی میتونی با ادم بهتری ازدواج کنی ک حداقل کنارش ارامش داشته باشی ...

بخاطر جدا شدن از اون ناراحت نیستم.. اما چون زندگیم این شکلی شده روحیم خیلی افتضاحه

بخاطر جدا شدن از اون ناراحت نیستم.. اما چون زندگیم این شکلی شده روحیم خیلی افتضاحه

هنوز کلی فرصت داری خودتو نباز

مشکل برا یه ثانیه ست... بد اخلاق بد دهن و بی تربیت.. خودش و از من بالا تر میدونست همیشه.. من دوسال ا ...

خوب میکنی اگه بچه نداری جدا شو

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
هنوز کلی فرصت داری خودتو نباز

۳۰ سالمه.. عمل فیبروم انجام دادم سال ۹۹.. دکترم مدام می‌گفت زود عروسی بگیر باردار شو تا فیبرم هات دوباره بزرگ نشده .. چون الان دو سانتی شدن دوباره... من یا باید بچه رو انتخاب میکردم یا ارامش خودم🥺 هرچی فک کردم دیدم بچه ب دردم نمیخوره وقتی خودم آرامش نداشته باشم.. برای همین الان روحیم رو باختم فک میکنم دیگ ازدواج کردنم فایده نداره بچه نداشته باشم باز باید جدا شدم و دیگ تحملش و ندارم