2777
2789

برنج ته چینتو با آب مرغ بپز خیلی خوب میشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مرغو سرح کن /برنجم یکم زنده بردار تا له نشه/ته قابلمه سیب زمینی و کمی روغن بریز/یه لایه برنج بریز /سیب زمینی حلقه ای .مرغ.پیاز (باید لایه اخر باشه).ادویه (نمک. زردچبه .فلفل سیاه .گردغوره ) / دوباره برنج بریز /بزار دم بکشه/ته چین زمان پخت بیشتری میخواد تا برنج معمولی / روغن بدین و نوشجان بفرماید

یآدم نمیاد در کل بد مزه بود

واسه ٤ نفر برنج برمیداری مرغم که خودت میدونی چقد باید درست کنی,,,مرغ اماده شده ریش ریش نازک نها کن با یکم کره اگه دوست دارین دارچین گردو و کشمش تفت بده و ی قاشق گلاب بزار کنار 

سه تا زرده تخم مرغ ی لیوان ماست چکیده زعفرون و یکم کرده همه رو قاطی کن که ی دست بشه , برنجتم نزار خیلی بپزه زیر دست که امتحان کنی یکم سفت باشه ابکش کن بریز داخل مواد ماستت توو قابلمت یکم روغن بریز بزار داغ بشه یکم کنجد سفیدم بریز وقتی داغ شد  نصف برنجتو بربز کف قبلمه یکم فشار بده بعد مواد گوشتیتو بریز اونم ی کوچلو فشار بده بعد ما بقی برنجتو بریز و بزار بخار کنه زیرشو کم کن ,, زرشکتم با ی کوچولو شکر تفت بده وقتی امادن شد بریز رو ته چینت من خودم چون نرم میشه توو قالبلمه نمیریزم بعد که اماده شد روشمیریرم

کلابو دارچینو کشمش بستگی به ذاعقتون داره میتونی نریی من خودم گلاب نمیریرم ولی بقیشو دوست داریم

من قبلا درست کردم بوی ضحم میداد

ببین عزیزم 

دوپیمونه برنجو من میپزم ،حالا یه عده آبکش میکنن منم کته ،ولی یکم دون باشه بهتره.

بعد که خنک شد،۲ تا تخم مرغ+یکم ماست+نمک،زردچوبه ،یا زعفران مخلوط میکنم ،به برنج اضافه میکنم.

بعد مرغو که به هرطریقی پختمو ریش ریش میکنم بهش اضافه میکنم.

بعد میریزم داخل قابلمه ،دم کنی میذارم زیرش که میپزه سرخ میشه،این طرفشو برمیگردونم.تامام😀

مال دیشبی ته چین گوشت بود 

اینم گوشتارو عین چلو گوشت درست میکنم ...

بعد بین برنجا میریزم،یعنی یه لایه برنج یه لایه مایه گوشت ،اینجوری تاآخر..

دم کنی میذارم سرخ میکنم ..

🫡