2777
2789
عنوان

اگه چندشتون میشه نیاید 😭😭🥲

651 بازدید | 44 پست

من یبوست شدید شدم به زور و بدبختی دفع کردم و یه مقدار خون هم اومد الان از درد نمیتونم بشینم سوراخم درد میکنه میسوزه 🥲🥲🥲😭از درد خوابمم نمیبره بنظرتون فردا دکتر گوارش برم یا خودش خوب میشه ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زیاد اینجوری میشی حتما برو دکتر،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

کرم چشمی آ بخر بزن جایی ک درد میکنه زخمش خوب میشه شربت لاکسی ژل هم بخر بخور دوتا بعد صبونه دوتا بعد ناهار هروقت دیدی داری خوب میشی قط کن اما اگر دیدی بازم مشکل دفع داری دوتا بعد شام، معمولا با دوتای اول خوب میشن یا دوتای بعدی.با هر قاشق هم باااید یک لیوان پر آب خورد

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

اون شیره زرد الوئه ورا هست بزن رو پنبه بذار خوب خوب میشه ،من تو گلدون الوئه ورا دارم هروقت اینجوری بشم میذارم

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم