2777
2789

مادر شوهر ۶۳سالشه سرحاله تنها میره شمال و همه جا...یعنی میتونه بره

اخلاق خاصی داره با زبون نرم بدترین حرفارو میزنه مراعات نمیکنه تو اظهارنظر  و همش در تایید گندکاریاش حرف میزنه و خلاصه تومخه که خلاصه با این کاراش پدر شوهرم رفت زن دوم گرفت اینم تنها شد و سرخود رفت طلاقم گرفت و هزار بار ادا و تو مخی ما که من راحت شدم و آل شدم و بل شدم

الان دوساله تنها شده تقریبا کم کم داره شروع میکنه من تنهام و ادا اصول و ناز واسه پسراش

ما همسایه ایم ولی من شاغلم و شاید ماهی یکبار سر بزنم بهش شوهرم و دخترم هفته ای یکی دوبار چند ساعت میرن

الان حرف انداختن شب نوبتی پیش من بیاید و ...اصلا نمیخوام حتی شوهرم بره چون هر وقت اسم ایشون میاد زندگی و اعصاب من ملتهب میشه،جاریم  هم شیرین کرده خودشو دیشب رفته خوابیده خونش

من چیکار کنم سیاستمدارانه جمع شه این قضیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی کاری کنی اگر تصمیم جمعی گرفتن و همه موافقن .

میتونی فقط همسرت تنها بره بخوابه و تو خونه خودت باش فکر کن شوهرت شبکاری دارع

خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده .  التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .  

بچه زایده  و بزرگ کرده برای چی؟؟😏 وظیفه بچه هاشه برن پیشش بمونن و ازش نگهه داری کنن ،،،به هر حال تنهاس و شاید میترسه تنها بخوابه ،،،ترس و تنهایی ،،حسیه  که ربطی به سر حالی و کوچیک بزرگی نداره