2777
2789
عنوان

رژیمممم

50 بازدید | 8 پست

بچه های اگه شکر وقند و روغن و فست فود و غذای سرخ کردنی وتنقلات و کیک وشیرینی و ماکارونی و برنج رو کامل حذف کنم و حتی ابگوشت و قورمه و سوپ و...

فقط نون وپنیر وماست وغذاهای کبابی بخورم با میوه چقد میتونم کم کنم و تو چه مدتی؟

19سالمه, 160 قدم 75 کیلوم

میخوام به 50برسم

ب اسونی 

خوب لاغر میشی خیلی خوب 

پروتئین زیاد مصرف کن ب خودت اسیب نزن 

اصولی باید در ماه چهار کیلو کم کنید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که شما گفتی رژیم اصولی نیست قطع برنج ونون باعث ریزش مومیشه وهمچنین قطع پروتئین باعث عضله سوزی بایدتحت نظرمتخصص رژیم داشته باشید مصرف نون وبرنج لازمه فقط زمان واندازه داره ک باید رعایت شه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
ب اسونی  خوب لاغر میشی خیلی خوب  پروتئین زیاد مصرف کن ب خودت اسیب نزن  اصولی باید ...

واقعااا؟ چون من نون گندم مصرف میکنم تو خونه میپزیم , کالریش بالاس, عیب نداره یعنی؟ نمیتونمم ورزش کنم میوه هن زیاد میخورم چون دارم میخونم برا کنکور موقع خوندن هی گشنم میشه

این که شما گفتی رژیم اصولی نیست قطع برنج ونون باعث ریزش مومیشه وهمچنین قطع پروتئین باعث عضله سوزی با ...

نون میخورم ولی برنج رو قط میکنم کلا من الانم زیاد برنج نمیخورم شاید دوهفته ی بار

واقعااا؟ چون من نون گندم مصرف میکنم تو خونه میپزیم , کالریش بالاس, عیب نداره یعنی؟ نمیتونمم ورزش کنم ...

توی رژیم نان پروتئینی بهترین گذینه است

اشتباهی رژیم نگیر حتما از ی پزشک خوب کمک بگیر یا برنامه نویس خوب 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نون میخورم ولی برنج رو قط میکنم کلا من الانم زیاد برنج نمیخورم شاید دوهفته ی بار

همون هفته ای دوبارکافیه ولی اندازسون دکترت میده مثلا من ۷یا۸قاشق مجازم هربار

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹