2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از یک ماه برگشت

327 بازدید | 13 پست

ما چهارده سال است ازدواج کردیم، تابستان ها میره کشاورزی و پیش ما نیست ، دیشب رسید ، امشب ازش  کاری خواستم گفت چون مستاجریم نمیشه، هر وقت خانه خریدم ، گفتم چهارده سال است هر چی خواستیم گفتی ما مستاجریم ، دیگه خسته شدم  ، دعوا شد بعد توی دعوا حرف های زشت رد و بدل شد ، من گفتم مادرت کار خوبی نمیکنه پسرها را از زن و بچه هاشون می گیره می بره پیش خودش ، گفتم باورت نشده پدری ، از دیشب که برگشته تهران هی میگه اونجا مریض نشدم  ، اونجا وزنم بالا نرفت ، اونجا تحرک داشتم،  اونجا خوشم  ، جلوی من و دخترش، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد چرا واقعا بعضی پدر مادرا اینطورن

من گفتم هر زن یا مردی که خانه را ترک کنه و مجردی زندگی کنه خوش است ، من هم برم خانه ی بابام خوشم 

ولی ازدواج یعنی تعهد بدی یک زندگی جدید بسازی با وجود همه ی سختی هاش

من گفتم هر زن یا مردی که خانه را ترک کنه و مجردی زندگی کنه خوش است ، من هم برم خانه ی بابام خوشم&nbs ...

ببخشید پس این چند ماهی ک اونجان خرجی زندگیتون از کجا میاد

شغل همسرتون چیه

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
ببخشید پس این چند ماهی ک اونجان خرجی زندگیتون از کجا میاد شغل همسرتون چیه

کلا از خواهرم قرض گرفت و رفت ، البته قرض خواهرم را داد دو روز پیش ، دبیر ریاضی است توی تهران

وقتی نیست گاه پول میریزه گاه نه ، کم بیارم از خانواده ام می گیرم ، وقتی برمیگرده بهش میگم 

ولی دیگه خسته شدم از این وضع

کلا از خواهرم قرض گرفت و رفت ، البته قرض خواهرم را داد دو روز پیش ، دبیر ریاضی است توی تهران وقتی ن ...

نمیتونین کسی رو واسطه کنین یا خودتون خیلی رک به خانواده همسرتون بگید از این شرایط ناراضی هستین،یا با جاری های دیگه تون صحبت کنین و ببینین اونا راضی هستن یا ناراضی تا باهم همسو بشید

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
نمیتونین کسی رو واسطه کنین یا خودتون خیلی رک به خانواده همسرتون بگید از این شرایط ناراضی هستین،یا با ...

فقط من از شهر اونا نیستم ، جاری های من خودشون کلا خانه ی مادراشون هستند 

اونا سبک زندگی شون با من متفاوته 

در هر صورت بخواد به رفتن هاش ادامه بده   دائم از دخترمون دور میشه . زمین کشاورزی بهش ارث رسیده، سر چشم هم چشمی با برادرهاش داره کشاورزی می کنه و گرنه کلی مهارت و تخصص های دیگه داره ، توی کامپیوتر هم سر رشته داره ، کار براش تهران هست

فقط من از شهر اونا نیستم ، جاری های من خودشون کلا خانه ی مادراشون هستند  اونا سبک زندگی شون با ...

پس خودتون از حق دخترتون و زندگی تون دفاع کنید

پافشاری کنید تا نتیجه بده

دوست عزیزم تاپیک های قبلیت رو نگاه کردم،بنظرم مشکل زندگیتون جدی تر از این حرفا باشه،شاید اگه بتونید مشاوره برید بهتون بهترین راهکار رو بده

ولی بنظرم وقتی پول لازم داشت به خانواده تون بگید بهش ندن،شمام بگید مثلا از داداشت یا خواهرت بگیر

دلیل نمیشه چون شما ماشین و طلا داری پول نمیده

مگه گشنه تون بشه ماشین رو میشه جای نون خورد